Strom 3

Jste něžný a jemný člověk, který zbožňuje romantiku. Soustředíte se hlavně na sebe, ale rádi si poslechnete i názory ostatních. Vždy se snažíte vyhýbat hádkám a ostrým rozhovorům, usilujete o nalezení kompromisu. Jste plný lásky a energie, která potlačuje všechny negativní emoce. Ve vztahu je tato vlastnost velkým přínosem pro vás i pro vašeho partnera.

Strom 4

Jste moudrý houževnatý člověk, který ignoruje názory ostatních lidí a soustředí se pouze na své sny a plány. Ve vztahu se tedy snažíte vytvořit plán pro perfektní budoucnost a po kouscích ho začínáte realizovat. Při výběru partnera si hledáte temperamentního člověka se silnou osobností, který vás bude podporovat při všech významných rozhodnutích.

Strom 5

Pokud jste si vybrali poslední strom s číslem pět, obohacuje vás velmi silná a energická osobnost. Navenek sice působíte chladně, ale v srdci jste něžný romantik. Ve vztazích často převezmete iniciativu, protože nechcete, aby k vám zavítal stereotyp. Spoléháte se na rozum a vytrvalost. V okolí vaší rodiny jste považován za kreativního a spolehlivého člověka.

Zdroj:https://www.adme.ru/