Pátá a šestá květina

V případě výběru květiny číslo pět, jste dominantní a spolehlivou osobou, která je velmi často viděna jako silná a milující bytost. Dokážete všechno vyřešit, ale těžko odpouštíte.

V případě výběru květiny šest, jste okouzlující a energickou osobou, která má spoustu energie a je velmi laskavá. Jste veselá, přímý člověk, a mnoho lidí vám vaši veselost závidí. Vždy jste v souladu se svým okolím a sebou samým.

Sedmá, osmá a devátá květina

V případě výběru květiny číslo sedm, jste klidnou a šťastnou osobou, která je opravdu vyvážená. Musíte být ovšem opatrní, protože lidi mají tendenci vás rychle soudit. Nestresujete se a vždy stojíte nohama pevně na zemi. V případě výběru květiny číslo osm, laskavou a citlivou osobou, která je velmi přátelská a velmi snadno získává nové přátele. Jste velmi populární osoba.

V případě výběru květiny číslo devět, jste úspěšnou a optimistickou osobností, která vidí život jako obrovský dar. Dokážete si užívat života v každém okamžiku a nikdy nelitujete toho, co jste zažili. Rádi podporujete své blízké a přátele, aby svět viděli lépe.

Tak co, našli jste svoji květinu a sedí k vám daná charakteristika? Pokud ano, pak s tím možná souzníte. Pokud ovšem ne, pak si z toho nic nedělejte. Třeba se vám prostě dnes jen líbila jiná květina. Vyzkoušejte si test třeba za pár dnů a trefíte se do své charakteristiky. Hlavně nezoufejte a žijte naplno v každém okamžiku.

Zdroj:prosvet