Maska 3

Skryjete, jak toho člověka vidíte. Jste všímaví (třetí oko na masce) a přesně chápete, jaký druh člověka je před vámi. Ale svá pozorování si necháváte pro sebe a neodhalujete je. Pokud vám tedy někdo klame, pochopte to, nedělejte si starosti, protože jste v něm již viděli určité vlastnosti.

Maska 4

Skrýváš svůj vnitřní chtíč. Může to být fyzické a dokonce účelné, ale nikdy neprozradíte, jak hluboce jste tím posedlí. Bojíte se, že vaše touhy mohou být nepochopeny a že by vás za to mohli soudit ostatní, takže je před ostatními schováváte a žijete život, jako by se nic nestalo.

Maska 5

Jste ten typ člověka, který nikdy neodhalí vaši bolest. Cítíte se špatně, ale vy jste ten, kdo se bude usmívat, ať se děje cokoli. Cítíte, že zkušenost s vámi je vaše vlastní, a nikdo jí nemůže skutečně porozumět. Proto si zachováte sebevědomí a úsměv na svět.

Maska 6

Jste ten typ člověka, který skrývá to, co máte rádi. od všech ostatních. Vaše láska je pro zvláštní lidi a způsob, jakým vyjadřujete svou lásku, je pouze pro osobu, které ji chcete vyjádřit. Neodhalujete tedy lásku, kterou máte ve svém srdci, každému, ale pouze tomu, komu je určena.

Zdroj:Testov.com