V Británii se již delší dobu šeptá o tom, že královská rodina oznámí radostnou novinu. Sázkové kanceláře už dokonce vypsali i stávky. A nejde jen o vévodkyni Kate, ale i o vévodkyni Meghan. Obě dámy totiž mají již krátce před čtyřicítkou, a pokud by ještě toužili po dalším dítěti, mají nejvyšší čas. Vévodkyně meghan teď delší čas není na očích veřejnosti, protože s princem Harrym a synem Archiem svátky spolu s jejím mámou Dori v Kanadě. Proslýchá se ale, že se jí už rýsuje těhotenské bříško …

Jenže teď se na oficiálním twitterovém účtu Kensingtonského paláce objevila zpráva, kvůli které věštci zpozorněli. Píše se v ní toto: “Zůstaňte naladěni na naše první oznámení roku 2020, již brzy.” Tato zpráva zafungovala jako rozbuška a hned se začali rojit úvahy o tom, že pokud se jedná sdělovat něco právě na přelomu let, musí to být opravdu něco skutečně důležité. A pro Brity, kteří sledují dění v královské rodině, je takovou důležitou zprávou určitě oznámení o dalším přírůstku do rodiny.

Na druhé straně to ale může znamenat i něco jiného, a sice to, že královskému páru princi Williamovi a vévodkyni Kate přibudou další povinnosti. Po tom, co princ Andrew musel odstoupit kvůli sexuálnímu skandálu týkajícího se miliardáře Jeffreyho Epsteina z postů, které zastával, je docela možné, že část těchto povinností probere právě princ William a vévodkyně Kate. Inu, uvidíme, již velmi blízká budoucnost ukáže, o co jde.

Zdroj.casprezen