V té době měla Natalie, která byla rozvedená, již šest dětí.Osm se jmenuje Noe, Mali, Izaiáš, Nariya, John, Makai, Josiah a Jeremiah.Natalie se rozhodla bojovat za svých 14 dětí. Chystala se vystudovat školu a poskytnout je finančně bez pomoci veřejnosti.

“ Vím, že je můžu všechny podporovat, až budu maturovat.“ Kdybych jen seděla na gauči a dívala se na televizi a nedělala nic pro zajištění lepší budoucnosti svých dětí, bylo by to sobecké, “vysvětlila.

Natalie se několikrát objevila v televizi kvůli finančnímu zisku a také podepsala smlouvu na svou vlastní reality show. Přehlídka bohužel nikdy nebyla vysílána.

Jak úžasné musí být sledovat, jak tyto nádherné osmičky rostou před vašima očima!Osm nedávno oslavilo své osmé narozeniny. Vypadá to, že se hodně bavili!Celý den jedli vegetariánskou pizzu, koláč a hráli si na hřišti.Zdá se, že oslavili svátek opravdu zábavně!Natalie nyní žije se čtrnácti dětmi v malém domku se třemi ložnicemi na předměstí Los Angeles.Výchova čtrnácti dětí je pro Natalie velkou výzvou. Když však děti trochu vyrostly a staly se odpovědnějšími, bylo pro ženu snazší se s nimi vyrovnat.

Nemluvě o tom, že už nemusí měnit plenky. Je skvělé, že tato skutečně velká rodina je šťastná a s těmito krásnými dětmi je všechno v pořádku!

Zdroj:Marketium