předstírat 3

Nechtěla ho vyděsit, a tak ležela nehybně déle než 20 minut. Pes nakonec ztratil zájem a odešel. Poznal však její vůni a nespojoval ji s nebezpečím.

Ochlazená a unavená se Amanda zahřála v autě, ale nehodlala se vzdát. Chtěla v akci pokračovat. Když se přiblížila ke psovi, začal si na její přítomnost zvykat. Jakmile začal vrčet, žena se zastavila a klidně počkala, až se bude moci znovu pohnout.

předstírat 4

Nakonec byla hned vedle ní. Bear stále nedůvěřoval, ale Amanda k němu tiše promluvila a uklidnila ho. Nakonec dokázala natáhnout ruku a pohladit ho. Neslyšela vrčení.

Ženy musely psa nechat tam, kde mu začalo být zima. Následujícího dne se vrátili co nejdříve. Pak se stalo něco mimořádného. Medvěd vyběhl z lesa a vrtěl ocasem!

předstírat 5

Bylo vidět, že si schůzku užíval. Tentokrát se nechal nakrmit, pohladit a užíval si. Ženy s ním strávily několik minut, než se rozhodly, že by se ho mohly pokusit odvézt. Pak se stalo něco úžasného.

Bear ležel na místě a nehodlal se pohnout.

Zpočátku si ženy myslely, že pes nechce být odvezen. Rozhodli se to zkontrolovat, a tak udělali pár kroků. Potom k nim přišel Bear a znovu si lehl a dal mu najevo, že s nimi chce být.

Amanda ho vzala do náruče a on nejenže neprotestoval, ale olízl ji, čímž ukázal, že s tím souhlasí. Dívka ho musela odvézt do auta. 

předstírat 6

Také nechtěl vystoupit z auta, ale když ho žena vyzvedla, velmi se mu to líbilo.

Veterinární lékař zjistil podvýživu a infekci uší a kůže. Pes potřeboval ošetření a pečlivou péči. Naštěstí si našel cestu k lidem, kteří chtěli jeho zdraví a pohodu. Obklopen dobrou péčí znovu získal důvěru v lidi a stal se z něj přátelský a veselý mazlíček.

Zdroj:twojenowinki.pl