Pak se panický Charmaine rozhodl přivolat pomoc a začal zoufale mávat na projíždějící auta. Naštěstí se jeden z řidičů Cornie Viljoen rozhodl zastavit a podívat se, co se stalo. Když žena vysvětlila, co viděla, muž otevřel těžkou šachtu páčidlem.

Když muž šel dolů ze studny, najednou ucítil, jak ho něco kouslo do nohou. Ukázalo se, že stál uprostřed mraveniště červených mravenců. V kanále to bylo velmi přeplněné, takže se Cornie začala plazit k dítěti. Nakonec se mu podařilo batole vyzvednout a předat ho Charmaine, která novorozence okamžitě zahalila do mikiny. Policie a záchranná služba dorazily velmi rychle a dítě bylo převezeno do nemocnice.

Tam bylo uvedeno, že byl velmi chladný a měl problémy s dýcháním, navíc stále měl pupeční šňůru. Naštěstí se v péči lékařů dítě začalo zotavovat. Jak Charmaine řekla v rozhovoru, věří, že to byl Bůh, kdo chtěl, aby našla toto dítě. Její pes se vydal jinou cestou než obvykle. Je také skvělé, že Cornie Viljoenová nebyla lhostejná a zastavila se, aby pomohla Charmaine.

Jsme šokováni, že může někdo opustit své vlastní dítě.  Naštěstí dítě doslova přežilo zázrakem. Pouze štěstí a úžasný přístup dvou lidí způsobily, že novorozenec přežil.

Zdroj:DailyMail