Bude třeba překonat umělou inteligenci, což bude trvat dlouho a bude spojeno se vznikem kolosálních změn.

„Umělá inteligence se paradoxně bude ubírat správným směrem a bude objednávat nebo ničit zbytečné.“ Bude to katastrofa, kterou bude mít každý, kdo má půjčku, kreditní kartu nebo běžné finanční prostředky. Hodně k celému bankovnímu systému na světě, “ říká Glanc.

Vizionář má pocit, že bankovnictví se zhroutí a lidé se s ním nebudou moci vypořádat.

„Jako každá taková katastrofa, i tato bude mít za následek mnoho obětí, mnoho tragédií, bankrotů, nehod, leteckých havárií a technologických škod všeho druhu (…).“ Dotkne se všeho, co souvisí s internetem. Ale hlavně bankovnictví. Viděl jsem lidi zuřit, panikařit, hystericky vytrhávat jídlo. Bude to období několika měsíců návratu do normálu, “ říká jasnovidec.

„Papírové peníze a karty ztratí svou hodnotu.“ Virtuální fondy, kterým říkáme kryptoměny, budou mít hodnotu. Transformuje celý svět na digitální měny, “ vysvětluje.

Podle jasnovidce se v roce 2025 bude každý z nás zabývat kryptoměnami.

„Kryptoměny jsou budoucnost, ale ty současné nejsou přesně tím, čím za chvíli budou.“ Morawiecki nebude mít plat (…). Zpočátku to tedy bude katastrofa, která povede k mnoha špatným věcem, ale nakonec to nebude škoda, ale výhoda, která změní celý svět, “ říká Glanc.

Zdroj:blikk.hu