Pokud jste každý z nich dokázal vnímat uceleně, znamená to, že dokážete velmi rychle a jednoduše objevit skrytý význam věcí, rychle najít správné řešení a nezastaví se dlouho při nějaké věci. Jsou to vlastnosti silné osobnosti.

Pokud jste se na každém obraze zaměřili na konkrétní detail , máte analytické myšlení. Vždy jste pozorní, ale někdy až úzkostliví. Raději si všechno dvakrát promyslíte a až potom jednáte.  

Pokud jste na každém obrázku v mysli dokreslili detaily , signalizuje to vysokou úroveň odporu. Často jdete proti názorům druhých a pokoušíte se vše udělat vlastním způsobem, i když to není vždy ten nejsprávnější.

Pokud jste si hned všimli barvu , jste velmi emocionální osoba. Jakýkoliv neúspěch vám může ublížit a vykolejit vás. Měli byste se naučit myslet volnější.

Pokud první věc, kterou jste zaregistrovali, byl tvar obrazu , pak jste jedním z těch, u kterých střízlivý výpočet vždy převládá nad smysly. Kromě toho ho používáte k potlačení vašich pocitů a emocí. Lidé vás vidí jako dost uzavřeného a dokonce chladného člověka.

Pokud jste měli chvíli pocit, že obraz je v pohybu , pak máte tendenci rychle zpracovávat informace a rychle měnit svůj názor. Jste nestály a často spěcháte. Možná byste se měli zkusit zaměřit na jednu věc.

Roršahov test se objevil asi před 100 lety , kdy odborníci začali důkladněji analyzovat myšlení schizofreniků. Zajímavé je, že test byl vytvořen na základě dětské hry, která byla v té době populární.

ZDROJ:boom.ms