Zjistěte, co vám dnes hvězdy předpovídají.

Beran

Jste připraveni se rozejít nebo zahájit obchodní vztah, ale než uděláte nějaké unáhlené kroky, vypracujte nejlepší strategii v uvolněném prostředí. Mezitím, jak byste mohli ještě více přemýšlet o romantickém vztahu?

Býk

Jste připraveni na velkou akci, ale k prvnímu kroku budete možná potřebovat pomoc nebo potvrzení. Pokud jde o vaše vztahy, bylo by důležité konečně opustit minulost a podívat se do budoucnosti.

Blíženci

Romantický vztah od vás vyžaduje více času a emocionální energie, než můžete dát nyní. I když vyřešení této záležitosti bude nějakou dobu trvat, nejlepší, co můžete nyní udělat, je soustředit se na sebe.

Rak

Se svým partnerem nebo někým, s kým žijete, si navzájem půjdete do mozku. Není vyloučeno, že oba tomu druhému něco ztěžujete. Nejlepší by bylo, kdybyste situaci uvolnili a udělali spolu něco zábavného.

Lev

Možná příliš přemýšlíte o něčem, na co byste se měli podívat objektivněji. Pokud máte pocit, že klopýtáte na jednom místě, udělejte si přestávku a mlčte. Pak investujte svou energii do něčeho cenného.

Pokračování na další straně