Rusko je ve smutku poté, co byl ve své kanceláři nalezen mrtvý vysoce postavený člen ruské armády zapojený do „zvláštní operace na Ukrajině“. 

Smutek v Rusku! Plukovník zemřel v pouhých 44 letech
Vadim Bojko , ruský plukovník, který se podílel na kampani za částečnou mobilizaci záložníků v Rusku, byl nalezen mrtvý ve své vlastní kanceláři. Muž přišel o život v pouhých 44 letech. Přišel by do práce a krátce po vstupu do jeho kanceláře by byly slyšet výstřely.

Další důstojník slyšel výstřely a běžel do své kanceláře, kde ho našel, jak lapal po dechu. Podle The Sun původně novináři v Rusku říkali, že Vadim Byoko spáchal sebevraždu, ale poblíž něj byly nalezeny čtyři pistole a pět nábojů, muž měl pět ran po kulkách v hrudi, což znamená, že hypotéza, že by byl ukončil na dny by bylo falešné.

Smutek v Rusku ! Zemřel starý spolupracovník Vladimira Putina
Toto není jediná ztráta, kterou Rusko utrpělo . Připomínáme, že nedávno zemřel v Petrohradu v počestném věku 72 let Viktor Čerkesov, dlouholetý spolupracovník Vladimira Putina, který upadl v nemilost Kremlu kvůli veřejné diskusi o roztržce mezi ruskými bezpečnostními elitami . K jeho smrti došlo v důsledku „vážné nemoci“, uvádí zpravodajský server Rosbalt .

Pokračování na další straně