Ačkoli to zní možná tvrdě, po dlouhém pozorování tohoto jevu se mi nyní upřímně zdá, že ti, co prosazují tuto agendu, trčí v jakémsi typu syndromu bzučící mysli, natolik posedlí penězi a postupem „my-versus-oni“, že se nacházejí v stavu neschopnosti sebeopravného uvažování.

Nebo, přinejmenším, neschopnosti vidět, kam toto všechno očividně směřuje – i pro ně a jejich děti.

Když hlupákům průmyslu předkládají lavinu důkazů o rodící se katastrofě a oni přesto odmítají poslouchat a raději dále sledují jen dosahování zisku, viditelným se stává pochmurné vyjádření absolutní neúcty k životu.

Možná to zní drsně, ale vybízím vás, abyste nad tím dobře zamysleli.

Možná se za prosazováním 5G technologie ve své podstatě skrývá celosvětové, nevědomé ‚přání smrti‘. Možná je toto také v samé podstatě touhy potají opustit lidský stav prostřednictvím umělé inteligence a transhumanismus.

Tato myšlenková forma očividně vidí svůj únik a záchranu v technologii, ne v lidstvu, nebo v našem spojení s božskou podstatou.

Tak či onak, pro každého duševně zdravého člověka jde o skutečně zarážející situaci. Ačkoli, když se dostaneme z rozrušení, táhne nás to k jakési duší vedené odpovědi. Zřejmě je to nejprve rozhodnutí být pánem našich myšlenek a správcem naší mysli.

Pak, když začneme být zainteresováni na manifestaci vyššího řešení, objevuje se inspirace a skutečně logická Souvislost – volba pozitivní budoucnosti.

Na této cestě je naší hlavní výzvou mít na paměti: Moc v naší individuální realitě je ve skutečnosti v každém z nás, protože to, kdo jsme, se neomezuje na říše duality a separace, které zde prožíváme.

Pokud toto čtete, pak vás vítáme v klubu ochránců přírody a celého lidstva.

Tlak proti 5G technologii se stává virální

Přestože se Brusel stává prvním velkým mezinárodním městem, které blokuje technologii 5G, zákony na zákaz či omezení 5G sítí z důvodu jejich vlivů na zdraví, přijali desítky místních samospráv. Environmentální zdravotní trust uvádí zákony 21 místních vlád v USA.

A 13. března požádala městská rada města Portland (stát Oregon) Federální komisi pro komunikaci (FCC) o aktualizaci jejího výzkumu zdravotních a ekologických dopadů technologie 5G.

Webové stránky, jako jsou EMF Safety Network, WhatIs5G.info a My Street, My Choice poskytují návody na zablokování technologie 5G v místě, kde žijete.

Užitečný je i tento průmyslem propagovaný seznam legislativních kroků technologie 5G v jednotlivých státech, neboť poskytuje náhled do způsobu jejich fungování.

Níže je uveden částečný seznam zdrojů, kde se můžete dozvědět více a zapojit se proti zavádění 5G technologie. Tleskáme všem, kteří se ujímají vedení a nechají se vést svým srdcem.

Bruselský příběh – zdroje:

Vědecké důkazy o škodlivosti 5G technologie:

Na závěr už jen malé připomenutí, co to vlastně je 5G. Původně jde o vojenský zbraňový systém na bázi mikrovlnného záření na vyvolávání pocitů silného pálení kůže. Používá se v různých státech na rozhánění demonstrantů.

Dále se tato technologie dá využít i na cílené zasahování lidí, u nichž je zájem vyvolat změnu mysli, psychiky či různé chorobné stavy.

Opravdu toto chceme mít rozmístěno v našich městech na každých 50 až 100 metrech, kde před tím nebude úniku? Musíme to zastavit teď, dokud se to ještě dá a není příliš pozdě!

zdroj: collective-evolution.com