Kozoroh (22.12-20.1)
S * xa vztahy: Nedělejte ve svých vztazích ukvapená rozhodnutí. Vaše láska je na cestě, ale může se stát, že vám to nezpůsobí až tolik radosti. Buďte však trpělivý a neudělejte ukvapené závěry.

Děti a rodina: Může se stát, že se vaše vztahy v rodině trošku naškriepia. Všichni budou mít pocit, že vědí o životě víc než vy, a jejich pravda je jedině správná. Vaší radostí budou však stále ti nejmenší, kteří jsou stále nad věcí.

Práce a peníze: Pracovně uspokojit vašeho šéfa může být opravdu těžké a to vás může přivádět do zoufalství. Berte to však s nadhledem a soustřeďte se jen na svou práci. Tento čas není ideální na změnu vaší práce.

Ryby (20.2.-20.3.)
S * xa vztahy: Období kdy je kolem vás každý je tady, a vy nevíte koho z těchto osob si vybrat. Důležité je jen vědět, že je zbytečné věnovat svůj čaj člověku, který vám nemá co nabídnout.

Děti a rodina: Každý dobrý skutek bude nepochopený, avšak neztrácejte naději v lepší zítřky. Nabuďte příliš iniciativní s pomocí. Počkejte dokud vás o pomoc požádá člověk sám.

Práce a peníze: V tomto měsíci možná utratíte na něco, co vám nepřinese až takovou radost. Dejte si také pozor na výběr dárků pro vašich drahých, protože je velký předpoklad, že se jim netrefíte do vkusu.

Pokračování na další straně…