Lev (22.7.-22.8.) 
S * xa vztahy:  V tento měsíc je vaše charisma neodolatelná. Nebojte se však lovit iv jiných vodách, ve kterých nejste zvyklý. Buďte odvážný a sebevědomý.

Děti a rodina:  Snažte se nepřipouštět si narážky od vašich nejbližších k tělu. Užívejte si čas se svými oblíbenci a nenechte se ničím jiným rozptýlit.

Práce a peníze:  Možná máte pocit, že vaši nadřízení čekají jen na to, kdy vám mohou podkopat nohy. Přesto se snažte a pracujte na sto procent.

Panna (23.8.-22.9.) 
S * xa vztahy:  Často se vám stane, že pocítíte něco, co vám bude říkat, že takto to dál už nejde. Důležité je však nevzdat se a jít do všeho naplno. Buďte milý a trpělivý. Nedělejte však žádné ukvapené závěry.

Děti a rodina:  Doma to bude trošku divoké, avšak ať vás to nevyvádí z míry. Vaší jedinou útěchou budou ti nejmenší ve vaší domácnosti. S nimi prožijte i nejvíce času.

Práce a peníze:  Možná dostanete lepší nabídky, které vám nabídnou více peněz. Dávejte si však na to pozor, abyste neudělali ukvapené závěry.

Váhy (23.9.-23.10.)
S * xa vztahy: I když se vám nechce a nejbližší je vám vaše postel, zkuste se překonat. Tento měsíc je pro vás jako stvořený na navazování nových vztahů.

Děti a rodina: Vyhýbejte se hádkám, protože ne vždy je to nejlepší řešení. Zkuste být ke svým nejbližším empatický a hledat něco hlouběji, což způsobuje jejich chování.

Práce a peníze: Tento měsíc je měsícem, kdy jste nejproduktivnější a máte nejvíce energie k tomu, postoupit na vyšší pozici. Neztrácejte své odhodlání a jděte hlavou v před ke svým cílům.

Štír (24.10.-22.11.)
S * xa vztahy: Pokud jste v dlouhodobém vztahu, čeká vás menší ochlazení. Pokud jste však stále svobodný, máte šanci najít lásku svého života. Svou lásku hledejte při aktivitách, které vás naplňují.

Děti a rodina: V tomto měsíci se snažte hledat kompromisy. Zkuste být člověkem, který hledá řešení. Pokud nepřijdete vy s omluvou, nikdo to za vás neudělá.

Práce a finance: Tento měsíc pro vás znamená hodně trpělivosti. Musíte bojovat s horšími chvílemi, které neprojdou samy od sebe. Snažte se být průbojnějšími a počkejte na lepší časy.

Střelec (23.11.-21.12.)
S * xa vztahy: Tento měsíc pro vás bude menším paradoxem. První polovina bude o štěstí a krásných chvílích. V té druhé se budete muset poprat s různými problémy v lásce.

Děti a rodina: Pokud máte nějaké nevyřešené spory v rodině, právě v tomto měsíci je ideální čas na to, abyste si to všechno vyřešili. Věnujte své rodině nejvíce času a uvidíte, že se vám to vyplatí.

Práce a peníze: I když máte hluboko do kapsy, neodoláte nákupem. Nemusíte se však obávat, protože tento měsíc vám hraje do karet

Zdroj:onlineslecna.sk