Váhy

Chcete vypadat skvěle, ale váš pomalý metabolismus to pěkně ztěžuje. Co se týče turnaje – děkuji, není.

Řešení: Milujete se hýčkat, takže klíčové slovo je umírněnost. Jezte hodně citrusů, pijte zelený čaj na povzbuzení metabolismu a pak se přihlaste do posilovny a odměňte se saunou.

Štír

Milujete přísné diety, jen abyste zjistili, zda je dokážete dodržovat. A samozřejmě můžete.

Řešení: Nikdy nejezte méně než 1300 kalorií denně. Vyzkoušejte snadno připravitelná jídla, jako je grilovaná ryba se smaženou zeleninou. Box a bojová umění si jistě získá oblibu vaší energické osobnosti.

Střelec

Rádi řešíte tisíc věcí najednou a syčíte, když nevidíte výsledky.

Řešení: Každý den si toho hodně vezmete, takže jezte ráno sacharidy, jako jsou ovesné vločky, které dodají rovnoměrnou energii na dlouhou dobu. Hýbat se? Jóga, běh, aerobik…

Kozoroh

Budete jen otálet se svou dietou, dokud si neuvědomíte, že se do soboty musíte vejít do šatů, které vám padnou na tělo. Pokuste se překonat svou posedlost čokoládou, jinak bude váš víkend takový.

Řešení: Jděte na nákup a natankujte brambory (ne tykve), tvrdé nudle a celozrnný chléb – to jsou dobré sacharidy, po kterých se cítíte sytí. Protože se rádi bavíte s přáteli, přihlaste se do běžeckého klubu nebo začněte s nějakým týmovým sportem.

Vodnář

Zatímco kolísáte mezi extrémy – celerem v jednu chvíli a tvarohovým koláčem v druhé – snažte se udržet rovnováhu.

Řešení: Dávejte si pozor na příjem tuků – zvláště na oběd plovoucí v nedělním tuku! Zkuste místo toho dušené kuře se zeleninou! V oblasti pohybu vám sedí vše, dělejte, co vyhovuje vaší náladě: od relaxační jógy až po agresivní bojová umění.

Ryby

Naštěstí je dobré si hubnutí naprogramovat do svých myšlenek, takže pokud vás to pokušení láká, představte si parádu na přehlídkovém molu.

Řešení: Potřebujete jednoduchou, vyváženou stravu s vysokým obsahem bílkovin, jako jsou kuřecí prsa nebo sushi, abyste získali pocit plnosti. Zkuste jógu nebo plavání.

Zdroj.esoteric