Váhy:

Milé Váhy, duben je příznivý zejména pro oblast lásky a to zejména pro nezadané, kterým dobrotivá Venuše signalizuje velmi radostné události. Fantastické souznění vašeho znamení s Venuší se totiž zvláště kolem 27.Května postará u mnohých o příjemnou známost. Věřte, že ulovíte opravdu přitažlivého a sympatického protějška! Pracovní oblasti je přáno až do 10. Května čekají vás tedy úžasné výsledky a mnohé nápady jsou opravdu geniálně promyšlené. Následně si však dávejte pozor na zprávu, která vás tak trochu znejistí a vy nevíte, zda požadavek zvládnete splnit. Šéf však věří vašim schopnostem a nakonec uvidíte, že i přes překážky si opět vybojujete úspěch! Co se týče rodiny, je zřejmé, že momentálně nedáte bez jistého rodinného příslušníka ani ránu. Mars je v přínosném trigonu s vaším znamením a zejména kolem 16.Května spolu plánujete mnoho aktivit – nuda vám vskutku nehrozí.

Láska

Seznamujete se s velmi atraktivními typy protějšků, o které je neustále velký zájem. Vy však v tomto období nemáte konkurenci a můžete si opravdu vybírat dle svého gusta! Zvláště kolem 17.Května jste ve vztazích více průbojní a tak se nestydíte dát najevo své sympatie. V lásce je vám nyní moc přáno a vypadá to na slibný počátek vztahu. Krásný trigon Venuše s vaším znamením se v tomto měsíci výrazně projeví a to zejména kolem 27.Května . Můžete totiž zažít opravdový boom a z vleklé známosti se vyklube konečně něco víc. Randění se rozhodně nevyhýbáte a z pozvání na procházku jste doslova nadšení. Váš protějšek má tendenci fandit pohybovým aktivitám a tak dá přednost spíše čerstvému vzduchu než například návštěvě kina. Uvidíte, že vás váš nový idol příjemně překvapí a zalíbí se vám jeho přátelská a nekonfliktní povaha. Apropo, o tom už, milé Váhy, sníte velmi dlouho, přiznáváte?

Práce

Svou práci nyní berete jako svůj koníček a věnujete jí čas i ve svém volnu. Snažíte se na sobě neustále pracovat a nadřízený váš neutichající zájem vítá. Vaše výsledky jsou opravdu hned vidět a žádným povinnostem se nevyhýbáte. Energicky se chopíte každého úkolu a jste přesvědčeni, že ho dokážete splnit. Avšak od 11.Května vás může v oblasti práce potkat nepříjemná záležitost. Merkur je v negativní opozici s vaším znamením a možná přijde výzva, která pro vás není až tak snadná. I když si zpočátku věříte, během plnění určitého úkolu zjistíte, že je to docela oříšek. Zvláště kolem 21.Května cítíte k dané povinnosti odpor a vyloženě se musíte nutit do plnění činností. Váš šéf na vás však velmi spoléhá a doufá, že se o to postaráte. Ačkoliv už možná nevíte kudy kam, hvězdy slibují, že se nakonec i přes všechny komplikace rozhoupete a úspěšně to dotáhnete do konce.

Peníze

Dobré investice vás tento měsíc neminou a dá se říct, že nakoupíte opravdu skvěle! Nedostatek peněz vám v tomto období nehrozí a můžete si koupit, co si přejete. Zejména kolem 26. Května se hodí vyrazit do obchodního centra, protože máte štěstí na super kousky. Luna je v báječné konjunkci s Venuší a k nákupu můžete obdržet i nějaký malý dáreček, který vás moc potěší. Od 11.Května dbejte však opatrnosti, co se týká různých podpisů a závazných smluv a nejednejte unáhleně. Mohou se objevit jisté potíže, které prodlouží dobu schvalování. Také se můžete rozhodnout pro určitou variantu a následně si nejste jistí, zda je vaše volba to pravé. Je však velká pravděpodobnost, že závěr těchto událostí dopadne dobře a vy si přes veškerou nervozitu konečně oddechnete. Nakonec tedy zjistíte, že váš postup není až tak špatný a že jste se předčasně zbytečně strachovali.

Rodina

Své rodině se věnujete maximálně a jistý člen vaší rodiny s vámi rád plánuje různé aktivity. Mars je v blahodárném trigonu s vaším znamením a jste tudíž s ostatními na velmi podobné vlně! Patrně se společně věnujete nějakému sportu nebo spolu trávíte mnoho času, během něhož se snažíte zabavit. Co říkáte například společenským hrám v kruhu rodiny? Určitě se zvláště kolem 16.Května můžete těšit na pěkně vydařený den. Co se týče zadaných Vah, ty až do 10.Května nepozorují žádné zvláštní výkyvy v partnerství. Následně však pozor na hádky a na to, že protistrana může mít v argumentech větší přesilu. I když se nechcete pouštět do konfliktů, je možné, že váš protějšek záměrně něco vyprovokuje. V tuto dobu však není vhodné nechat se tzv. vytočit, nadhled je pro vás mnohem větší výhrou!

Štír:

Milí Štíři, v tomto měsíci se cítíte docela motivováni, co se pracovního nasazení týče. Merkur je až do 10Května. v harmonickém trigonu s vaším znamením a vy se chcete posunout o kus dál. Toužíte po lepší pozici a snažíte se dělat, co jenom můžete. Bohužel určité planetární vlivy následně připravují i dávku stresu a vy se těžce bráníte nátlaku v práci. Mars je v negativní kvadratuře s vaším znamením a dá o sobě vědět i ve vztazích. Hlavně kolem 16.Května se můžete rozhodnout, že nechcete trávit čas s osobou, která si vás dle vašeho mínění neváží. Zvažujete, zda počkat spíše na někoho vhodnějšího a případně si dát pauzu. Ve financích vás čeká také docela náročné období, které vám však může kolem 14.Května vykompenzovat Jupiter. Pokud chcete řešit své problémy a nic nenechat náhodě, vsaďte na tyto dny a vezměte věci do svých rukou, hodně štěstí!

Láska

Vztahy mezi vámi a vaší známostí jsou sice napjaté, ale umíte se nad to povznést. Snažíte se na vše dívat z rozumného hlediska a moc si s tím nelámete hlavu. Merkur až do 10.Května sympatizuje s vaším znamením a tudíž když už dojde ke konfliktu, umíte jednat férově a jdete přímo k věci. Zachováte si čistou hlavu a nic vás hned tak nepřivede do rozpaků. Následně se vám však může zdát, že vaše snahy o urovnání sporů jsou asi zbytečné. Protistrana s vámi odmítá spolupracovat a holt jeden člověk sám nic nezmůže. Zejména kolem 16.Května vás už nebaví zachraňovat situaci a je možné, že vazby s vaším idolem spíše utnete a zvolíte pauzu. Hvězdy vás v tomto rozhodnutí podporují, protože nemáte momentálně na lásku moc velké štěstí. Nezoufejte však a vyčkejte, Štíři! Po nepříjemných zkušenostech vám planety na oplátku přichystají sladkou odměnu.

Práce

Bojujete o vyšší pozici v práci a stále přemýšlíte, co pro to můžete ještě udělat. Věříte svým schopnostem, nicméně je velká pravděpodobnost, že zacházíte až za hranice svých možností. Vaše nápady jsou chytré a nechybí vám odvaha veřejně je prezentovat, takže můžete mít opravdu úspěch. Avšak od 11.Května vás může přepadnout netrpělivost, protože věci nejdou dle vašich plánů. Nepříznivá kvadratura Marse s vaším znamením vám dělá společnost po celý měsíc a vám se jeví, že jde všechno z kopce. Nejste tedy v dobrém rozpoložení a strachujete se, že vaše vykonaná práce neponese žádné plody. Zejména kolem 17. Května máte opravdu vyčerpávající dny a přemýšlíte nad dovolenou. Vaše myšlenka může vašeho nadřízeného rozhodit, spíše očekávejte, že váš návrh zamítne.

Peníze

Momentálně nemáte peněz na rozhazování a sužují vás jisté finanční potíže, které potřebujete vyřešit. Zdá se, že se problémy kupí a vaši otázkou stále zůstává, kde na potřebné investice co nejrychleji vzít. Máte teď sklony důvěřovat nesprávným lidem, proto pozor na pochybné nabídky. Půjčování peněz se vám v tomto období určitě nevyplatí a zejména kolem 16.Května se těmto krokům vyhýbejte obloukem. Luna je v konjunkci s Marsem a jejich vazba není ve finančních záležitostech zrovna nejšťastnější. I když byste byli zpočátku nadšení, vaše radost by rychle pominula, protože by na povrch vyplynuly vážné nesrovnalosti. Jestliže vás tlačí čas a potřebujete štěstí při rozhodování, vsaďte na dny kolem 14.Května. Hvězdy touto dobou přejí nápadům, co je třeba udělat pro zlepšení vaší dosavadní situace a patrně na tom začnete hned pracovat.

Rodina

Svůj volný čas využíváte na plánování aktivit a věnujete se koníčkům. Rozvoji a práci na svých zájmech je až do 10.Května moc přáno, protože se můžete opravdu výrazně zdokonalit. Vaše znamení je v úžasném trigonu s Merkurem, a pokud je váš koníček spíše vědomostní, věřte, že si valnou část věcí zapamatujete. Paměť vám slouží naprosto perfektně, takže se můžete vrhnout i na náročnější studium, u kterého navíc vydržíte. Příznivé období vás však nečeká v organizačních věcech týkajících se domova, kde se setkáváte spíše s nepochopením. Můžete řešit neshody ohledně domácích povinností, které kvůli jiné činnosti nestíháte. Zvláště kolem 17.Května vás neminou narážky jistého člena rodiny, nemáte však úplně nejlepší náladu a nebojíte se to dotyčnému oplatit stejnou mincí. Jste nyní silným soupeřem a máte tzv. recht, nenechejte se zatlačit do kouta!

Střelec: 

Milí Střelci, příjemný sextil Marse s vaším znamením vám v tomto měsíci přináší, mimo jiné, různé výlety a mnoho nových kontaktů. Nutno dodat, že četné zmíněné kontakty zavání milostným nádechem! Zvláště kolem 17.Května si určitě vyrazte na společenskou akci, je signalizováno, že se stanete středem zájmu opačného pohlaví. Ve financích máte naopak docela trable a očekáváte pomoc druhých. Venuše je však ve špatné vazbě s vaším znamením a dá se říct, že nemáte ve své blízkosti žádnou velkou podporu. Zvláště kolem 27.Května nikoho z blízkých neoslovujte, protože vám to dotyční mohou spíše vyčítat. V práci se připravte na menší komplikace a nesouhlas ze strany nadřízeného. Dá se říct, že až do 10. Května nadřízený nedůvěřuje vašim schopnostem a úkoly chce přenechat někomu jinému. Poté ho však přesvědčíte o tom, že jste velmi spolehliví a s povinnostmi se dokážete perfektně poprat, bravo!

Láska

Vaše vztahy jsou nyní hodně pestré a stále se něco děje, doma tudíž moc neposedíte. Momentálně se toužíte seznamovat a vyhledávat nové lidi, se kterými si můžete užívat volné chvíle. Mars je v přejícím sextilu s vaším znamením a jste obklopeni správnými lidmi. Cítíte se totiž v jejich přítomnosti naprosto senzačně a podnikáte s nimi různé aktivity. Zejména kolem 17. Května máte velmi společenskou náladu a chcete se pořádně bavit. Pokud jste zadaní, uvědomujete si hodnoty, které jsou pro vás ve vztahu důležité. Mnozí máte pocit, že váš protějšek podobné priority nesdílí a nebere je moc vážně. Hlavně kolem 26. Května vás může pohoršit jeho přístup k otázce partnerství a nevíte, co si o tom myslet. Netvořte však dopředu nějaké špatné scénáře a s partnerem si zkuste spíše promluvit. Máte šanci dopracovat se ke kompromisu.

Práce

Zpočátku se velmi snadno nadchnete pro novou myšlenku a zatoužíte jí přednést před nadřízeným. Ten však tak moc nadšen není a spíše vám tento nápad zkritizuje. Dokonce ho může považovat za naivní a nepochopí, co mu tím chcete naznačit. Váš pohled na řešení úkolů není až do 10.Května moc reálný a evidentně vás to neposune blíž k cíli. Nevěšte ale hlavu, Střelci! Následně totiž přehodnotí své postupy a zaujme úplně jiný postoj. Merkur se přesune do Berana a je v krásném trigonu s vaším znamením. Zejména kolem 21.Května jste bystří a vaše návrhy potěší nejenom šéfa, ale žasnou i kolegové. Klobouk dolů, získáte konečně ocenění a nadřízený vás podpoří v dalších povinnostech. Od této chvíle vám totiž svěřuje úkoly s velkou radostí a věří, že se s nimi dokážete vypořádat. Vaše sebevědomí stoupá, stejně tak jako skóre u šéfa!

Peníze

Po celý měsíc máte problém šetřit peníze a nemáte jich zrovna moc na rozdávání. Možná také spoléháte na ostatní lidi, kteří vás z případných potíží dostanou. S tím však moc nepočítejte, protože vás tyto osoby mohou spíše zklamat a nechají vás na holičkách. Jistě vás také čekají výdaje, které nejsou úplně nutné, ale přesto svým tužbám podléháte. Venuše je v nepříznivé opozici s vaším znamením a zejména kolem 27. Května si investice několikrát rozmyslete. V těchto dnech nejsou nákupy příliš šťastné a je vhodné je odložit na později. Potom totiž zřejmě najdete zdroj financí, který máte z minulosti a budete z toho mít opravdovou radost. Tak tedy milí Střelci, neukvapovat se a vyčkat, jak se říká, trpělivost přináší růže!

Rodina

V této době určitě nepodstupujte razantní změny vzhledu a šatníku. Je totiž možné, že vás něco silně nadchne, ale za krátkou dobu zjistíte, že to není prostě ono. Zejména kolem 27.Května se nepouštějte do žádných větších akcí a určitě si nenechte namluvit nějaké lichotky! Na základě nich se totiž můžete rozhodnout špatně a poté je vám celá proměna k ničemu. Také v rodinném prostředí vám vztahy moc neprospívají a zdá se, že nechcete přijímat názory toho druhého. Merkur je až do 10.Května v kvadratuře s vaším znamením a nerozumíte si. Nejde vám tedy uzavřít žádná dohoda a z konfliktů jste už značně unaveni. Následně se však naštěstí tyto spory rychle srovnají a všichni zjistíte, že se jednalo o zbytečnosti, kvůli kterým není třeba se hádat. Je také vhodné zaměřit se na venkovní volnočasové aktivity, poněvadž mohou mít nečekaně blahodárný dopad.

Pokračování na další straně