Žádost o pozvánky

Nevěsta a ženich nejenže nezahrnuli děti do pozvánek, což dávalo jasně najevo, že nebyli pozváni.

V den jejich svatby však zjistili, že tuto žádost přátelé jejich rodičů nepřijali.

„Měli jsme spoustu pozvaných hostů a poslední věc, kterou jsem chtěl udělat, bylo prodiskutovat, že nechceme děti na večírku, a tak jsem požádal organizátora, aby se zdvořile zeptal mým jménem, ​​jestli někdo vyzvedne jejich děti z večírku.“

Z hlediska přítomnosti dětí jsme akci neplánovali. Nebylo pro ně místo, žádné menu ani animátor, který by se o ně staral. Byl tam alkohol, hluk a měla to být velká párty. Podle mě ani tato situace nebyla pohodlná pro děti, ani pro ostatní.

Plánovač svatby si šel promluvit s rodiči dětí.

Hned jsem si všiml, že se konverzace rychle změnila v řadu. Musel jsem zasáhnout. Zjevně očekávali, že se přidám na jejich stranu, protože si začali stěžovat na organizátora, jak je k nim hrubý.

Když jsem vysvětlil, že jsem ho poslal, protože jsem dal jasně najevo, že se moje svatba bude konat bez přítomnosti dětí, jejich rozhořčení dosáhlo zenitu.

Ona, která chtěla situaci zneškodnit, se sardonicky omluvila a slíbila, že se o děti postará a nebude je rušit. Řekl jsem, že o to nejde. Požádal jsem je, aby zavolali někomu, kdo by mohl vyzvednout děti. Pak přišel můj manžel a pohádal se s jejím manželem.
 
Slovní potyčky zesílily. Rozhodl jsem se s tím skoncovat. Důrazně jsem požadoval, aby opustili naši párty.
 
Chvíli jsem uvnitř vřel, protože jsem se bál, že výkřiky a scény začnou a nadobro mi zničí svatbu. Naštěstí se urazili a prostě odešli.

Ostatně situace mi úplně zkazila náladu. Byl jsem v rozpacích, že to muselo přijít, a cítil jsem se hrozně.
 

 
Moje matka na mě byla naštvaná, snažila se to nedat najevo, ale atmosféra byla hustá a napjatá, pak mi řekla, že jsem udělal scénu zbytečně, to si každý pamatoval z mé svatby.
 
Samozřejmě jsem to mohl ignorovat, ale nebylo tak snadné přijmout situaci, kdy vás někdo tak otevřeně uráží na vaší vlastní svatbě.
 
Choval jsem se jako bastard, když jsem je vykázal z večírku? “

Reakce uživatelů internetu
 
Přestože byla situace trochu rozpačitá, většina uživatelů internetu nevěstu podporuje.
 
Mladí lidé plánují a platí večírek, je to jejich den a pokud to nehodláte respektovat, nezasloužíte si být jejich hostem – napsali.
 
Tito rodiče se chovali skandálně, protože přišli na svatbu s dětmi, které nebyli pozváni. Vytvořili scénu – čteme v komentářích.
 
Někteří lidé však věřili, že záležitost by měla být vyřešena tak, aby nezůstal žádný konflikt a znechucení.
 
Můžete to prostě ignorovat a vaše svatba tím neutrpí.
 
A můžete se vžít do kůže hrdinky? Jak byste postupovali?
 

Zdroj:facebook