Nejstarší prostitutka a její pestrý důchod

Sheila Vogel-Couple je dáma z Británie, která již brzy na svém narozeninovém dortu sfoukne 90 svíček. Ačkoli je už trojnásobnou babičkou a dvojnásobnou prababičkou, čile provozuje prostituci. S nejstarším řemeslem dle svých slov začala někdy kolem osmdesátky. Ptáte se na důvod? Čiperná důchodkyně prý neprodává své tělo z nouze o peníze, ale jednoduše miluje sex. A jelikož je vdovou, také postrádá mužskou náruč. I přes nevoli rodiny a zdravotní komplikace se svého „koníčku“ odmítá vzdát s tím, že má ještě sil na rozdávání. Hodně podobně je na tom i následující rekordman.

Žena s nejsilnější vaginou na světě

Tatiata Kozhevniková z Ruska se pyšní nejsilnější vaginou na světě. Svou „chloubou“ dokáže uzvednout až čtrnáct kilogramů. Díky své vagině, jejíž svaly pravidelně procvičuje víc než sedmnáct let, se tak dostala do Guinessovy knihy rekordů.

Nejstarší prostitutky – dvojčata

Je jim 70 let a rozhodly se odejít do penze. Na tom by nebylo zas tak nic zvláštního, kdyby celý dosavadní život nepracovaly jako prostitutky. Řeč je o dvojčatech Louise a Martine Fokkenových, které „působily“ ve čtvrti červených luceren v nizozemském Amsterdamu. Tyto dámy, jež se pyšní označením „nejstarší prostitutky – dvojčata“, se během své prostopášné kariéry vyspaly až s 355 tisíci muži.

Pokračování na další straně…