Nejkratší a nejdelší erekce a ejakulace
Podle sexuologa Charlese Kinsleye stačí některému muži k erekci i pouhé 3 vteřiny, jinému nepostačí ani hodiny usilovného snažení.

Podle odborné literatury pak nejdelší erekce trvala 29 dnů, nicméně v tomto případě se nejednalo o přirozený jev, nýbrž o bolestivé ztopoření penisu a tedy nemoc priapismus.

Za mnohem adekvátnější tedy lze považovat rekord čtrnáctiletého chlapce, kterému erekce trvala během promítání pornografických filmů 6,5 hodiny.

Nejdelší mužská ejakulace prý v historii měřila šest metrů, nejvyšší zas byla 3,7 m. Známá je dokonce i největší rychlost, jaké ejakulace dosáhla, a to je prý neuvěřitelných 68,7 km/h. U žen byla doposud změřena nejdelší ejakulace 3 metry.

Nejšílenější rekordy
Za doslova nejšílenější rekordy lze považovat: nejvíce spolknutého semene (0,8 litru), nejdelší chlupy na přirození (81 cm) či nejstarší prostitutka na světě (82 let).

Stejně odporně pak vyznívá i rekord v počtu znásilnění žen, který prý drží mexický generál Pancho Villa (1878 – 1923), jenž prý znásilnil minimálně tisíc žen.

Sexuálně nejaktivnější národ

Tak tím jsou údajně Řekové, kteří se milují v průměru 11,5krát měsíčně. Tvrdí to alespoň globální atlas sexuality, který aktuálně sestavili francouzští vědci. Milé ženy, už víte, kam letos na dovolenou?

Panenská blána jako dárek

Že jde o utopii? Ale kdeže! Panenskou blánu vám mohou zpátky „přičarovat“ šikovné ruce plastického chirurga. Tak třeba playmate Katie Price darovala panenskou plánu svému tehdejšímu manželu, zpěvákovi Peteru Andrému. Díky tomu s ním mohla prožít sex jako panna.

Zdroj:jenzeny