Byl velmi nervózní

Chloe tak ví, že Jason potřebuje dostat hodně lásky, ale musí se umět i uklidnit k čemu ho ona vede. I když má Jason velmi špatnou náladu, Chloe si s ním vždy popovídá a dokáže mu ji pozvednout. Chce se tak o něj starat a učinit z něj dospěláka, který se bude chovat vyspěle. Jak přiznala Chloe, Jason je do ní zblázněný a je někdy trošku bláznivý, ale rád se tváří vážně.

Když Jason poprvé uviděl Chloe pomyslel si, že je neskutečně krásná. Avšak v té době vůbec nevěděl jak komunikovat s děvčaty a kvůli tomu byl dost stydlivý. Proto otázku jestli chce s ním Chloe chodit nechal z nervozity na kamarádovi.

Oba svou lásku považují za cosi magického a otestovali si ji opravdu netradičním způsobem. Položili si navzájem své ruce na srdce a zjistili, že jim perou opravdu rychle, ale ve stejném tempu.

„Doufám, že jednoho dne, kdy budeme staří, to je jedno jak staří budeme, jestli nám bude 80 nebo 90. Doufám, že s ní ve spánku zemřu v posteli přitom jak se budeme držet za ruce,“ přiznal Jason s tím, že takhle by chtěl zemřít protože si myslí, že takhle to bude nejklidnější.

článek pokračuje na další stránce..