Složil pro ni píseň

Koneckonců došla řeč i na jejich zásnuby a jak to probíhalo. Jason přiznal, že byl nadšený a nesmírně šťastný, ale i nervózní. Když Chloe žádal o ruku, zazpíval jí i písničku, kterou pro ni z lásky složil, aby jí jí řekl jak moc ji miluje. „Chloe si mému srdci blízká. Chloe věděl jsem to už od začátku. Vzala jsi si mé srdce a vím, že jsi pro mě ta pravá protože máš tak laskavou povahu. Chloe ty jsi pro mě ta jediná,“ zpívá se v písni Hugs and Kisses (Objetí a polibky) od Jasona.

Na videu se objevila i panenka Giselle, o kterou pečují jako o vlastní dítě. Oba přiznali, že by do budoucna dítě chtěli, ale musí si ještě počkat, protože se musí ještě sami naučit samostatnosti a ještě trochu vyspět. Mezitím se tak starají o panenku Giselle, které večer zpívají ukolébavky.

Chloe má na Jasonovi ráda i to, jak je zábavný a to zejména, když někoho nebo něco napodobuje. Ve videu se bavili i o tom, jak dobře Chloe vaří, což Jason potvrdil s tím, že ho „vykrmila“.

Proto začal Jason jezdit na kole, aby byl pro Chloe stále pěkný a „vymakaný“. Ale na svém manželství si nejvíce váží jediné věci. Fakt, že si mohou vedle sebe v noci lehnout a ráno se společně probudit a popřát si dobré ráno. Nešetří ani s objetími, které oba uklidňují. Na závěr řekl Jason Chloe to nejkrásnější vyznání: „Je moje princezna. Je moje nejlepší kamarádka. Je moje manželka a je ta pravá, se kterou strávím zbytek svého života.”

článek pokračuje na další stránce..