Někteří odborníci tvrdí, že modrá hvězda je satelit vstupující do zemské atmosféry. Je ironií, že by se to mohlo shodovat s čínským Tiangongem 1, modrým satelitem, který podle předpovědí zasáhne Zemi v letech 2020–2021 a způsobí velkou katastrofu.

Takové předpovědi děsí málo lidí, ale přesto odborníci tyto informace zkontrolují. U všech dalších zpráv o možném konci světa došlo k popření ze strany zástupců NASA, kteří lidi uklidňovali a říkali, že byste neměli věřit každé zprávě o zničení planety Země.

Jaké další verze konce světa byly oznámeny v roce 2021?

Rok 2021 je sám o sobě velmi obtížným rokem, ale konspirační teoretici, kteří ohrožují možný konec světa, přidávají olej do ohně. Téměř všechny předpovědi se v zásadě týkaly tajemné planety Nibiru, která, jak se ukázalo, ani neexistuje. Konec světa je to, co mění vědomí lidí. Mnozí začínají bláznit, lidé myslí negativně a myslí si, že je všechno špatné a každý brzy zemře. Stojí za to připomenout předpovědi, které ohrožovaly planetu Zemi v roce 2020.

V roce 1973 americká astroložka Jean Dixon předpověděla konec světa v roce 2020, myslela si, že apokalypsa a bitva Boha a Ďábla přicházejí.

Vědci – konspirační teoretici uvedli, že Mayové se mýlili a konec světa ve skutečnosti příjdeí v létě roce 2020.

Zahraniční ufologové předpověděli konec světa v roce 2020 kvůli přehlídce planet.

Zdroj.trendru

.