Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Závěr měsíce bude pro kozorožce poměrně náročný. Vesmír se zaměří na váš duchovní svět. Proto byste se měli věnovat zejména sobě samému, Afrodite vás láká na cestu za poznáním, vydejte se na cestu během volného víkendu a studujte. Pokud jste svobodný, tak máte šanci najít lásku pod stromeček, ale nemůžete se zavírat doma.

S * x a vztahy:  Ať už jste svobodný nebo zadaný, přestaňte skrývat své city. Čím dříve tak učiníte, tím dříve se vytratí napětí ze vztahů.

Děti a rodina:  Jako každé Vánoce, i tyto chcete udělat pro všechny těmi nejlepšími, ale nezapomeňte nějakou energii a čas zachovat i pro sebe. Jinak si je velmi neužijete.

Práce a peníze:  Najděte si v práci oblast, ve které se budete věnovat smysluplné činnosti a Neběhejte jen za pořádnou výplatní páskou.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.):  Vodnáři již nyní přemýšlejí nad novými předsevzetím a stereotypní fungování vás začíná nudit. V tomto měsíci je k vám nakloněn Jupiter, který poukazuje na profesní růst a vzdělání. Zaměřte se na mezilidské vztahy a poznáte mnoho inspirativních lidí, kteří vám mohou pomoci v lásce či v práci.

S * x a vztahy:  Nedělejte ukvapené závěry a zvažte, zda je lepší dát přednost náruživým pocitům, a spíše řešit problémy s chladnou hlavou.

Děti a rodiny:  Nedovolte rodině s vámi manipulovat, právě o to budou v následujících dnech snažit a zkoušet vaše hranice.

Práce a peníze:  Ačkoliv pracovat v kolektivu se vám moc nechce, podívejte se na to z lepší stránky. Týmová spolupráce na konci roku přináší zejména výhody.

Ryby (20. 2. – 20. 3.): Měsíc prosinec bude nakloněn zejména zadaným. Velké úsilí a síly vložíte do soukromí a partnerských vztahů. Někomu začínají tikat biologické hodiny a teď je to správné období podniknout první kroky.

S * x a vztahy: Vesmír v tomto období není nakloněn dlouholetým partnerům, proto se během komunikace snažte držet neutrálních témat.

Děti a rodina: Jaksi se neumíte naladit na vánoční atmosféru kvůli zvláštnímu chování vašich blízkých. Ať už je jejich chování jakékoliv, soustřeďte se na sebe.

Práce a peníze: Nebraňte se svým novým nápadům přivedou vás totiž k úspěchu a uznání. Risk je zisk.

Beran (21. 3. – 21. 4.): Možná se ptáte jak zakončíte rok 2019, ale vesmír pro vás už odpověď má. Celý měsíc se bude nést v podobě příjemných zážitků a změn, dostanete s k zajímavým věcem a příjemné věci se budou dít i v profesi. Tento měsíc bude plný pozitiv.

S * x a vztahy: V tomto směru se štěstí usměje na každého svobodného berana. Poznáte mnoho nových lidí, ale neupínejte se na prvního či první, nevíte za kterým rohem přichází něco ještě lepšiho pro vás.

Děti a rodina: Rodina je pro vás na prvním místě, vymyslíte zajímavý program, ale nezapomeňte adventní pohodu využít i na odpočinek v kruhu nejbližších.

Práce a peníze: V profesi se začnete postupně vydávat vlastní cestou. Věřte své intuici.

Pokračování na další straně…