Býk (22. 4. – 21. 5.): Silná Venuše se během prosince zamíří na váš vnitřní život a to se může projevit citlivostí a změnami nálad. Tlak budete pociťovat i v mezilidských vztazích. V druhé polovině měsíce se věci začnou uklidňovat a adventní čas vám připomene co je skutečně důležité.

S * x a vztahy: V partnerských vztazích se projeví harmonie, proto se věnujte společným aktivitám a cestování. Budete pociťovat sílu romantiky.

Děti a rodina: Vztahy v rodině budou mírně napjaté, vyhýbejte se komplikovaným diskusím, protože na kompromis to velmi nevypadá.

Práce a peníze: Uzavírání smluv či právní záležitosti si podle možností nechte na druhý měsíc.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Velká část událostí bude na vašich bedrech a navzdory vaší energii si dávejte pozor na urychlené a nepromyšlené řízení může dopadnout špatně. Nové nápady si pořádně promyslete a přeneste do nového roku.

S * x a vztahy: Dávejte si pozor na nevěru, příležitosti bude hodně. Odstraňte od sebe falešné lidi.

Děti a rodina: Mladší z rodiny právě prožívají pubertu, což vám může způsobit nervozitu či vrásky na tváři. Snažte se příliš nereagovat.

Práce a peníze: Soupeření mezi vámi kolegy pomalu sílí, vy si držte odstup a nenechte se zmást.

Rak (22. 6. – 21. 7.):  Zatímco ostatní znamení by měli s novými změnami počkat na další měsíc, pro vás to neplatí. Vesmír je k vám nakloněn v práci, v lásce i v rodinných záležitostech. I když to v milostném životě nevypadá slavné, není to beznadějné.

S * x a vztahy:  V žilách vám koluje horká krev a ta vám nedovolí odpírat si příjemné věci.

Děti a rodina:  Důležitá je pro vás harmonie ve vztazích. Tentokrát se však pustíte do rekonstrukce či dokonce stěhování.

Práce a peníze:  Nebraňte se různým firemním akcím či večírkům. Poznáte mnoho lidí, kteří vám můžou otevřít nové dveře.

Lev (22. 7. – 22. 8.):  Vánoce jsou pro vás znamením dárků. Vesmír vám pomůže splnit tajné sny a přání ať už v lásce, kariéře či v rámci rodiny, ale nechtějte vše najednou. Důležité pro vás bude určení si priorit.

S * x a vztahy:  Číhat na vás budou nástrahy nevěry. Prosinec je plný společenského života, který je spojen s alkoholem a vy tím se můžete odolávat těžko.

Děti a rodina:  Postupně se začnou vynořovat problémy před kterými jste dlouho utíkali a snažili jste se jim vyhnout. Přestaňte strkat hlavu do písku a postavte se k tomu čelem.

Práce a peníze:  Začnete podnikat nové kroky a pomůže vám k tomu podpora rodiny a přátel. V práci máte minimálně jednoho kolegu, který to s vámi dotáhne dokonce.

Pokračování na další straně…