LEV

Rádi se předvádějí, takže čekejte velkou a hlasitou show! Lvem nikdy nebude vadit se odhalit v plné kráse a dát najevo, když se jim něco líbí. Je to docela zábavné, dokud po vás nebude chtít sex na veřejnosti. Tam doporučujeme, abyste minimálně aspoň trochu ztišili.

PANNA

Panny vyžadují preciznost a sex není výjimkou. Nepůjdou do ničeho, co by nestálo za to. Není totiž čas ztrácet čas, především se špatnými milenci. Pokud se do toho ale dají, nemají absolutně žádné zábrany a rozhodne se nebudou držet stanovených standardů ložnice. Sex můžete čekat na každém kusu nábytku vašeho obydlí. Pokud jste sami schopnými milenci, do Panny se jednoduše zamilujete.

VÁHY

Mají rady postelové záležitosti pod kontrolou! Jsou spíše dominantní, ale zase si nechají záležet na potěšeni svého protějšku. Je to pro ně jistá forma satisfakce, takže můžete očekávat společné vyvrcholení.

ŠTÍR

Ví přesně, co dělá a co chce. Především v sexu jsou Štíři velmi vášnivé znamení. Bohužel jim je všechno také tak trochu jedno. Potěšení bývá spíše na jejich straně, a to výhradně. Na city se zde také moc nehraje, ale sex to bude velmi kvalitní.

Pokračování na další straně…