STŘELEC

Střelci mají za sebou slušný počet milenců, ale kdo by to počítal, že? Může to sice vypadat, že byste se rádi vyspali s celým fotbalovým mužstvem (nebo týmem roztleskávaček), ale ve skutečnosti jste jen náročnějším jedincům. S partnerem to mezi vámi musí jednoduše klapat a jiskřit, dokud toto nenajdete, neváháte patřičnou dobu hledat.

VODNÁŘ

Vodnáři chtějí všechno a všechny! Za svou náruživost se rozhodne nestydí ani ji neskrývají. Lze u nich najdete pár kostlivců ve skříni, ale pokud drobné úchylky přehlédnete, vězte, že budete šťastným jedincům. Orgasmus vždy a všude je pro ně totiž zásadou!

RYBY

Sex je pro vás posvátným aktem. Nejen že si ho dost užíváte, ale i lpíte na tom si ho užívat se správným partnerem. Proč do toho jen bezmyšlenkovitě bušit, když z toho můžete udělat hotový rituál. Váš partner se utopí ve spleti pocitů nepopsatelné rozkoše a nejen že na vás nikdy nezapomene, ale také nikdy nebude chtít jinak!

KOZOROH

Když přijde na uznávání tradičních hodnot, Kozoroh stojí první v řadě. Lidé narození ve znamení Kozoroh jsou praktičtí a velmi seriózní, ale na druhé straně jsou i velmi nezávislí, díky čemuž mohou dosáhnout významného pokroku v soukromé i pracovní sféře. Kozoroh je pozemské znamení, pro které není nic důležitější než rodina. Tito lidé jsou mistry sebekontroly a mají potenciál být velkými vůdci.

Kozoroh může být v ložnici občas až trochu násilný. Nebojí se vzít si vše, po čem touží. Miluje tančení a pokud s ním tančíte v soukromí, je více než jisté, že se překlopíme rovnou do ložnice. Vzrušuje jejich pohled na nahé tělo a nebrání se žádným experimentům.

Zdroj:maxky.sk