Osobní měsíční číslo 1 

Letošní srpen vás povzbuzuje v tom, abyste začali něco nového, podnikli odvážný krok novým směrem. Nemusí to být životní obrat o 180 stupňů, ale měli byste být k sobě upřímní a udělat to, co jste chtěli a dosud jste k tomu nesebrali odvahu. V srpnu máte ideální příležitost, jednička vás v tom podpoří.

Možná patříte k těm, kteří se necítí příliš jistí v kramflecích, potřebují podporu od ostatních, jejich ujištění, že to zvládnete. Zkuste tentokrát více důvěřovat svým instinktům a sami sobě. Během příštích několika týdnů se také může stát, že budete muset ostatní vést. Nebojte se toho a nestyďte se. Ukažte lidem kolem sebe, co ve vás je.

Osobní měsíční číslo 2 

Díky vlivu čísla dvě můžete být v srpnu citlivější než obvykle. V numerologii dvojka symbolizuje intuici a schopnost vcítit se do druhých. Podporuje spojení s vaším vnitřním hlasem, napojení na vaši intuici a šestý smysl a také spojení s lidmi ve vašem životě.

Na rozdíl od nezávislosti, kterou jste si užívali v červenci budete v srpnu potřebovat být v kontaktu s ostatními. Snažte se prohlubovat vztahy, které máte. Bude vám líp, pokud budete mít vedle sebe někoho, s kým se můžete bavit, radovat, uvolnit se, sdílet s ním zážitky. Ať už je to váš partner, nebo kamarád, kterého jste dlouho neviděli, zkuste zpomalit a užívat si na chvíli přítomnost toho druhého.

Osobní měsíční číslo 3 

Jste připraveni na pořádnou jízdu? Trojka je podle numerologie plná elánu a tvůrčí energie a to vše si budete během srpna užívat. Najděte způsob, jak můžete vyjádřit svou kreativitu. Možná jste se už dávno chtěli naučit tančit salsu, kreslit, péct dorty, paličkovat, potápět se, renovovat nábytek… Existuje tolik různých kurzů, včetně těch, které jsou on-line, že by byl hřích něco z toho v srpnu nezkusit. Číslo tři vás v tom podpoří.

Nezapomínejte ani na společenský život. Trojky jsou optimistické a rády si vychutnávají život plnými doušky. A právě v srpnu je ideální čas na letní párty, kde můžete ostatní okouzlit. Ano, je to tak, čísla nelžou. 

Osobní měsíční číslo 4 

Vy jste s užívali v červenci spoustu zábavy, v srpnu je ale čas vrátit se zase zpátky k práci a nastavit si nějaký pevný rozvrh. Čtyřky mají rády disciplínu, řád, plánování, čím méně toho tedy v srpnu necháte náhodě, tím lépe. Nemluvte ale jen o tom, co máte v plánu, skutečně to udělejte.

Číslo čtyři bývá v numerologii také spojováno s penězi a bohatstvím. Takže pokud zvolíte správnou strategii, budete zodpovědně a svědomitě pracovat, může být pro vás srpen velmi ziskový. Nenechte se ale prací úplně pohltit. Příliš mnoho práce a odpovědnosti vás může semlít a na ostatní můžete působit jako sice pracovitý, ale odtažitý a dost nudný člověk.

Osobní měsíční číslo 5 

Je čas trochu roztáhnout křídla! Pětka je ze všech čísel nejdynamičtější, její podstatou je změna a neustálý pohyb, dobrodružství. A to vám v srpnu dává možnost poznat nová místa, nové lidi i získat nové zkušenosti.

Pětka vám dává i příležitost, protože jste v polovině celého numerologického cyklu. Máte za sebou tvrdou a náročnou práci z minulého měsíce. Kam teď zamíříte, jakou cestou se vydáte? A čeho se vzdáte, protože vám to nic nepřináší?

I když energie čísla pět vnáší do života spontánnost a svobodu, je dobré také popřemýšlet o tom, kde se ve vašem životě objevují trhliny. Zkuste je opravit, provést nějaké změny nebo začít něco znovu.

Osobní měsíční číslo 6 

Šestka je jedním z nejharmoničtějších čísel, představuje mírumilovnost, zodpovědnost a ochotu pomáhat. A právě zodpovědnost bude pro vás v srpnu klíčová. Pro své blízké byste měli být pevnou skálou, o kterou se mohou opřít. Dávejte si ale pozor, abyste kvůli té vší dobročinnosti a velké odpovědnosti nezanedbávali své vlastní potřeby. Teprve až se sami budete cítit dobře, můžete rozdávat ostatním.

Velmi šťastný by mohl být srpen pro ty, kteří touží po lásce a romantice. Šestka v sobě zahrnuje všechny druhy vztahů a dává možnost navázání nových. A pokud už v nějakém vztahu jste, bude srpen ideální dobou, kdy můžete prohloubit vaši intimitu a dosáhnout s partnerem většího vzájemného porozumění.

Osobní měsíční číslo 7 

Samota, ticho a spousta osobního prostoru. To bude nejspíš pro vás v srpnu to pravé.

Energie čísla sedm má tendenci být introvertní, takže pokud je kolem vás moc rušno, můžete mít pocit, že se z toho zblázníte.

Nenuťte se tedy v srpnu být příliš společensky aktivní, klidně nějaké akce vynechte. Dejte si dárek v podobě času, který věnujete sami sobě někde v klidu. Může to být těžké, když máte nabitý pracovní rozvrh a ještě vás kamarádi nebo rodina zvou na různé akce. Ale je důležité občas vyskočit z každodenního shonu a na chvíli se zastavit a ponořit se sami do sebe, do svých myšlenek. Jen si nepřipouštějte jakékoli představy o tom, že byste mohli dělat větší pokroky, dosáhnout větších úspěchů. Věřte, že jste na tom správném místě a ve správný čas a není třeba prahnout po něčem jiném, lepším…

Osobní měsíční číslo 8 

Osmička je nejmocnější ze všech čísel a její vibrace vás budou celý srpen provázet, tak toho chytře využijte. Je to číslo vyjadřující osud, rovnováhu a spravedlnost. Snažte se pochopit sílu, kterou máte, a jak s ní naložíte. Pro většinu lidí to obvykle znamená práci a kariéru. Zeptejte se sami sebe, co svou prací vytváříte, zda je vaše práce v souladu s vašimi hodnotami.

Pokud svou sílu moudře a správně nasměrujete, můžete očekávat i finanční odměnu. Většina numerologů spojuje číslo sedm s penězi a srpen je pro vás skvělou příležitostí, jak si je vydělat. Nebojte se trochu zariskovat, investovat nebo si vsadit. Srpen by mohl být v tomto směru vaším šťastným měsícem.

Osobní měsíční číslo 9 

Pro vás bude srpen měsícem zakončení a změny. Devítka ukončuje řadu základních čísel, která jsou před ní, takže když se objeví v numerologii, přináší to vždy konec něčeho. Napadá vás, co by to mohlo být? Možná je to zřejmé z toho, co se děje v přírodě. V srpnu končí prázdniny, blíží se i konec léta. Může jít ale i o nějaký překvapivý konec, kdy budete muset něco nečekaně opustit.

Některé konce mohou vypadat děsivě, pamatujte ale na to, že s každým koncem přichází nový začátek. Budoucnost na vás čeká, proto využijte čtyři srpnové týdny k tomu, abyste si ve svém životě vytvořili prostor na to, co má přijít. Nebojte se věřit neznámému.

Zdroj:zeny.iprima