PRÁCE

Jak již bylo naznačeno v úvodu, znamení Střelec čeká velmi aktivní období. Práce budete mít dostatek a odpočinek budete realizovat dost svérázným stylem. Například prostřednictvím poznávacího výletu, čili žádné lenošení vás nečeká a vám to i vyhovuje.

Letos lze nazvat lehkým, ale ne proto, že vše bude fungovat bez velkého úsilí, ale proto, že vše půjde tak jak má. Prase preferuje život a práci bez stresu. Má vždy rezervu na nepředvídané komplikace. Udržuje svou vlastní stabilní a příznivou pozici, jakož i svou rodinu, a to i na úkor dalších komplikací. Pro vás, drahý Střelec, pokud jste se narodili pod patronací jiného zvířete, trendy tohoto období budou pracovat na násobení dostupného kapitálu.

Pokud jste se narodili podle čínského horoskopu v roce prasete, budete v následujících měsících realizovat důležité rozhodnutí, která ovlivní další období.

Během roku potkáte důležitých lidí, kteří vás posunou v profesní kariéře. Podepíšete dohody, smlouvy a vytvoříte výhodné partnerství.

Hlavní činnost lidí narozených ve znamení Střelec v roce 2020 se zaměří na přerozdělení vašich materiálních, intelektuálních a emočních úspor. Přemýšlíte nad tím, kam investovat s největším přínosem, jaké profesionální projekty upřednostnit, a kteří lidé si zaslouží váš čas. Vše se vám podaří dovést do úspěšného konce, pokud neztratíte svou ostražitost. Je zde totiž hrozba dezinformací a intrik. Nevěřte proto každému slovu zejména z neznámého zdroje.

Pokračování na další straně…