V té době se také rozešla s partnerem. Následujících sedm let pro ni bylo nesnadných: neměla jasný cíl a nemohla najít své místo ve světě. Často neměla střechu nad hlavou a byla zoufalá.

Pak se jednoho dne všechno změnilo. Chris vešel do restaurace a sebral odvahu hledat si práci. Majitel v Kris něco viděl a rozhodl se jí dát šanci. Celý její život se obrátil vzhůru nohama. Teď pracovala, měla střechu nad hlavou a pomalu si dávala život do pořádku.

Brzy poté potkala nového muže, Joea, který se k ní choval s respektem. Do té doby měla jen špatné zkušenosti, takže tohle pro ni bylo úplně nové. Teď poznala pravou lásku!

Chris a Joe se vzali. Joe je skvělý otec a Chris konečně poznal, jaké to je mít normální rodinu. A její dítě? Celou dobu na něj myslela. Nakonec ji Joe motivoval a podporoval, aby kontaktovala sociální služby a zeptala se na svého syna Matthewa.

To, co zjistila, nebylo vůbec to, co očekávala. Za celých 7 let, co ho opustila, ho nikdo neadoptoval. Celé ty roky, když plakala nad jeho fotkou, byl v ústavu, kde ho nechala.

Projela se tam a pro všechny přítomné nastal dojemný zážitek. Sociální pracovníci takové případy vidí jen zřídka. Nyní, když byla její matka zcela stabilní, mohla si Matthewa vzít domů nebo ho adoptovat.

Chris nemohla uvěřit, že je znovu blízko svého syna, drží ho v náručí a neztrácí ho navždy.

Zdroj.thesun