Štír
V prvních čtyřech měsících vás čeká štěstí ve finančních záležitostech. Jupiter ve vašem horoskopu vytváří zvláštní energii.

Představte si svá přání a věřte, že se v tomto období mohou splnit. Od 22. dubna/dubna budete chtít obnovit svůj šatník nebo nakoupit cenné osobní věci.

Cestování a dovolené mohou být letos docela zábavné.

Střelec
Začátek roku zajistí Střelci vřelý vztah k rodině. V domě bude vládnout harmonie a také stav vnitřního štěstí.

Budete mít pocit, že tento svět milujete, a tato láska je vzájemná! Obchodní a služební cesty vám mohou přinést úspěch. V tomto období by bylo dobré si své sny pamatovat, mohou obsahovat důležité vodítka ke štěstí.

Budete mít dobrý vztah se svými přáteli.

Kozoroh
Kozorohu, v roce 2023 můžete za své úsilí sbírat odměny. Může to být zvýšení platu, bonus, povýšení nebo důležitý kompliment od vašeho šéfa.

Svobodní zástupci znamení se mohou v prvních čtyřech měsících roku setkat s dokonalou osobou pro sebe a ti ve vztahu budou docela šťastní a spokojení.

Vodnář

Vodnáři se mohou začátkem roku rozhodnout změnit zaměstnání. Toto rozhodnutí přinese v budoucnu skvělé výsledky v podobě dobrého platu a dobrého postavení.

Jupiter přináší bohatství a potěšení.

Od začátku května do konce roku získáváte odměny za práci, získáváte nové přátele

a užitečné kontakty, které vám dále pomohou ve vašem kariérním postupu.

Ryba
Ryby jsou hvězdou začátku roku, protože Jupiter je ve vašem hlavním domě. Je čas zazářit, růst a ukázat všechny své talenty.

Šťastné první čtyři měsíce roku 2023 vám přinesou příležitost najít lásku. Pokud se věnujete kreativní práci, bude pro vás tato oblast obzvlášť dobrá.

V tomto období můžete vytvořit něco opravdu geniálního. Od května/května budete mít možnost změnit zaměstnání nebo pozici.