Jak med a skořice pracují společně?

Říkáte si, proč právě med a skořice vytváří tak zdravé kombo? Med i skořice mají silné terapeutické vlastnosti. Med i skořice navíc mají silné antimikrobiální, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Stává se z nich super kombinace s jedinečnými účinky. Společně jsou silnější a doplňují se o další důležité účinky na lidský organismus. Med a skořice vás díky svým účinkům chrání před vznikem zánětu v těle, bojují proti volným radikálům a podílí se na zvyšování vašich imunitních funkcí.

Co pomáhají léčit?

Med a skořice, toto léčebné kombo je skvělou prevencí mnoha onemocnění, ale některá pomáhá díky svým účinkům také léčit.

Bojuje s alergiemi

Skořice i med jsou vhodné, pokud bojujete s alergií na roztoče. Tento alergen se stal globálním problémem, který trápí mnoho osob. Výzkumníci z Egypta testovali účinek různých esenciálních olejů při boji proti alergii na roztoče a zjistili, že skořice byla nejúčinnějším činidlem. To je díky skořicové složce cinnamaldehydu. Také med je přírodním léčivem, které bojuje s alergiemi. Lžička medu každý den posiluje váš imunitní systém a pomáhá vám bojovat proti alergiím.

Pokračování na další straně…