Váhy (23. 9. – 22. 10.): 

Pro Váhy přináší podzim pocit rovnováhy a harmonie. V tomto ročním období prohlubují své vztahy a rozvíjejí svou schopnost vyvažovat různé aspekty života. V tomto období se naplno projevují diplomatické schopnosti Vah a jejich schopnost hledat kompromisy. Váhy mají příležitost řešit konflikty a vnášet do svého okolí mír. Otevřenost a soucit Vah budou hrát klíčovou roli při posilování jejich vazeb s ostatními.

Panna (23. 8. – 22. 9.): 

Panna vstupuje do podzimu s důrazem na organizaci a položení základů pro budoucnost. V tomto období se projevuje analytický a praktický přístup k životu. Panny budou podnikat kroky vpřed k dosažení svých cílů. Klíčem k úspěchu bude v nadcházejících měsících trpělivost. Panny si díky tvrdé práci a odhodlání vybudují stabilitu a jistotu ve všech oblastech života.

Pro Lva, Váhy a Panny neznamená začátek podzimu konec léta, ale nový začátek, čas příležitostí a šancí pro osobní a citový růst. Jejich jedinečné energie jim v těchto měsících osvětlí cestu a přinesou radost, úspěch a hlubší pochopení života.