PANNA

Byli byste velmi rádi, kdybyste tento víkend strávili trochu uvolněně s programy, ale obdrželi jste docela dost pozvánek na společenské akce.

I když se vám to nelíbí, nenechte si to ujít, protože uvidíte, že se budete cítit skvěle! Svobodné panny se mohou snadno seznámit s někým, kdo může být dokonce velkou láskou jejich života později!

VÁHY

Týden ještě nebyl špatný, nálada je docela dobrá! Víkend a pozitivita také ovlivňují víkend a vaše energetické hladiny rostou! Máte pocit, že lidé chtějí být kolem vás, protože máte spoustu dobrých nápadů a máte kolem sebe skvělou atmosféru! Váš víkend bude nejen harmonický, ale také velmi inspirativní, téměř přilákáte nové známé!

ŠTÍR

V poslední době jste začali bezpochyby podezřívat někoho, komu jste dříve důvěřovali, a máte pocit, že si s ním musíte sednout a promluvit, abyste své pochybnosti vyjasnil! Kromě této úzkostlivé události je víkend plný šampaňského, skvělé atmosféry a spousty nových zážitků! Zbytek tohoto víkendu teď nebude vůbec o povinnostech, ale o zážitcích!

STŘELEC

Peníze hrají tento víkend důležitou roli a vyhýbají se zbytečným výdajům! Můžete mít dobrý pocit z zbytečného nákupu v krátkodobém horizontu, ale z dlouhodobého hlediska to jen zvýší vaši úzkost. Klidně buďte upřímní, to lidé ocení, jen se vyhněte zbytečné krutosti!

KOZOROH

Ano, v hektickém období nebo mimo něj, ale naštěstí je tu tento víkend, abychom si to všechno odpočinuli! Není vůbec jisté, že toužíte po pasivní, uvolněné aktivitě, i teď je většinou bublinkové aktivně si odpočinout od únavy týdne!

Inzerát

VODNÁŘ

Za poslední týden jste se možná příliš starali o svou práci a jiné oblasti vašeho života byly trochu zatlačeny do pozadí. Samozřejmě existují taková období, ale nyní máte o víkendech čas trávit více času se svými blízkými a přáteli! Možná budete chtít také kontaktovat lidi, se kterými jste se dlouho nesetkali!

RYBY

V poslední době je váš život v každém smyslu příliš přeplněný. Je čas zahájit období očisty! Tento víkend je o hlubším porozumění a zbavování se lidí, kteří vám jen odčerpávají energii a využívají ji! Neberte si také zbytečné povinnosti na krk, udržujte zdravou rovnováhu!

Nepřebíráme odpovědnost za výskyt toho, co je popsáno v tomto článku, ani neodkazujeme na konkrétní události, které již proběhly v prognóze.

Přejeme krásný druhý říjnový víkend všem hvězdám!

Zdroj:esoteric