PRÁCE

V oblasti profesionálních zájmů je velmi pravděpodobné, že vás čeká kariérní růst nebo úplná změna zaměstnání. Pozitivním zprávou je, že v roce 2020 se můžete úplně osvobodit od destruktivních vztahů a navázat kontakty s lidmi, jejichž přítomnost vám přináší úspěch a cítíte se s nimi fajn.

Vaši cestu za kariérním postupem hatí pochybnosti vyplývající z minulých zkušeností. Stačí však, abyste neohlíželi zpět. Je důležité také, abyste zbytečně neriskovali, ani nečekali šťastné náhody. Svůj život máte jen a jen ve svých rukou. Pamatujete si scénu, jak se Harry Potter snaží přejít zdí na stanici Kings Cross? Měli byste jednat stejným způsobem – viz cíl, nezaměřujte se na překážky a věřte v sebe.

Lidé narození ve znamení Váhy musí být připraveni na skutečnost, že některé dveře se jim v roce 2019 zavřou, zatímco druhé otevřou. Potkáte nové kontakty, které budou pro váš profesní úspěch velmi důležité. Nenechte proto žádnou příležitost k na seznámení se nerealizované. Vaše budoucí kontakty určí, jak úspěšně se vaše cíle mohou naplnit. V oblasti obchodních zájmů tento trend povede k jistému růstu. Pokud vedete vlastní firmu nebo zastáváte řídící pozici ve společnosti, dávejte pozor na povahu patrona roku 2019 – prasete.

Prase je zvíře, které je velkorysé a miluje mír. Jinými slovy, pokud budete využívat mírné prostředky k dosažení svých předsevzetí, bude se vám dařit. V žádném případě nesahejte na agresivní metody.

Pokud jste zaměstnanec, pak v roce 2020 získáte šanci udělat velký pokrok. Vaše společnost iniciuje několik zásadních změn a toto je skutečnost, kterou můžete využít ve svůj vlastní prospěch.

Možné výhodné kontakty a vytvoření užitečných spoluprací, nové zkušenosti a profesionální růst jsou pravděpodobné. Pokud se zvýšení finančních příjmů neuskuteční, můžete snadno najít další zdroje.

Pokračování na další straně…