KOZOROH
Kozorozi si budou hodně věcí nechávat pro sebe a to jim zvýší jejich vnitřní odhodlání ke změnám. V postojích, v sobě i ve vztazích. Opouští to, co přestává být funkční, a jdou do plnohodnotnějších energií. Může to být provázeno sentimentem pro to, co bylo, ale výsledky předčí očekávání.

LEV

I přes nedávná zklamání a pocity osamělosti, nepochopení a frustrace karty radí analytický přístup, hodit za hlavu starosti své i těch, kteří vás nechápou a nemají na to, a vydat se mezi lidi. Čeká vás splněné přání a nové obzory ve vztazích. Přátelských i soukromých.


STŘELEC

Milí Střelci a hlavně milé Střelkyně, přestaňte už být tak kritičtí ke svému okolí. Kdo to má s vámi vydržet? Nemusíte se okamžitě na každého koukat, jako na potencionálního partnera a svět bude hned hezčí. Pokud se tomuto vyhnete, budete neodolatelní a k zulíbání.

BERAN

Berani, přestaňte tolik pracovat a koukejte žít. Všechny spory odložte, protože když to dokážete, sice ještě něco z minula bude odeznívat, vám však přijde následně až mystický prostor pro to, udělat si pořádek v sobě a od toho už je jen malý krůček ke zdravým vztahům. Své štěstí si pak střežte a chraňte. Co okolí nevidí, to okolí nemrzí.

Pokračování na další straně…