RAK

Z opatrnosti netečnost a tváření se, že vás vyhlédnutý partner vlastně vůbec nezajímá, není řešení. Co kdybyste se překonali a jednou konečně řekli: ,,Líbíš se mi.“ Že to zavání průšvihem? Možná jenom ve vaší hlavě. Karta přínosu vám napoví, že je potřeba občas vylézt ze své ulity. Začít se nebrat tak vážně a vnést více hravosti do svých dnů. Klasik řekl: ,,Žijeme jednou.“ A co vy?

ŠTÍR

Štíři a Štírky budou excelovat na každé Valentýnské párty a dokonale si to užijí. Hvězdy jsou jim nakloněny a mé karty to jenom potvrzují. Není co vytknout. Milí Štíři, nic, kromě vaší vlastní slabosti, vás nemůže porazit!

RYBY

Konečně přestaňte plnit očekávání druhých a být přehnaně empatické, jinak se vyčerpáte do stavu vyhoření. Dopřejte si se svojí polovičkou nebo přáteli nějakou cestu či výlet – kamkoliv, kde je dobře a načerpejte sílu poznáváním nových míst.

VODNÁŘ

Taktéž novátorští Vodnáři a Vodnářky by ocenily změnu prostředí. Pomůže prodloužený víkend někde v příjemném prostředí. Hodit na chvíli povinnosti za hlavu a poslouchat svoji duši. Nenaslouchejte škaredění okolí a věnujte čas i sobě. Načerpaní a ve svém středu potom můžete zářit a přivábit si do života to, co potřebujete. Pamatujte – z telefonu také nezavoláte, když má vybité baterie.

Pokračování na další straně…