Lev

Hrozí vám téměř jakákoli veřejná nemoc. Máte největší šanci na rozvoj srdečních problémů a vysokého krevního tlaku. Proto věnujte zvláštní pozornost svému životnímu stylu a pravidelně provádějte krevní testy.

Panna

Většina vašich zdravotních problémů se může vyvinout ve střevech. Často můžete mít střevní potíže, střevní potíže, průjem a další potíže. Provádějte pravidelné očistné kúry, které vám pomohou očistit střevo od toxinů.

Váhy

Jste zvláště citliví na stres, který je pro vás obtížné zpracovat a odvodit, takže v sobě cítíte neustálé napětí. Z tohoto důvodu můžete mít bolesti žaludku, nespavost, zácpu a zažívací potíže, jejichž jediným lékem může být klidný a vyrovnaný život.

Štír

Jste náchylní k pohlavně přenosným chorobám. Ohroženi nebo ohroženi cystami, nádory, neplodností, záněty a jinými pohlavně přenosnými chorobami. Výsledkem je, že se vyznačujete neustálou únavou, nevolností a malátností.

Střelec

 Po zbytek života bojujete s poruchami pohybového aparátu, máte sklon k revmatismu, onemocněním kloubů, takže ve stáří můžete očekávat těžké fyzické stažení. Pokuste se ušetřit klouby a kosti, udělejte vše pro to, abyste zůstali zdraví.

Kozoroh

Po celý život byste měli očekávat problémy s nervovým systémem. Máte stres z každodenního života, rychle jste nervózní, v mnoha případech také náchylní k nervovému zhroucení. Musíte zpomalit tempem a udělat čáru za odpočinkem a relaxací. 

Vodnář

Věnujte pozornost zdraví svého srdce a regulaci hladiny cholesterolu, protože s tím můžete mít v budoucnu vážné problémy. Musíte jíst správně, musíte pravidelně cvičit, protože to vše může zabránit budoucím nemocem.

Ryby

Vaše osobnost a touha po síle není dostatečně silná, takže máte sklon k návykovým poruchám. Snažte se vyhnout všem druhům stimulantů a cigaret. Po celý život budete náchylní na dnu a chudokrevnost.

zdroj:esoteric