Lev:

Milí Lvíčci, vy, kteří jste nezadaní, máte v tomto měsíci příležitost poznat v oblasti lásky mnohá potěšení. Příjemný sextil Venuše s vaším znamením vám zvyšuje sebedůvěru a opačné pohlaví se za vámi jen otáčí. Zvláště kolem 26. dubna se můžete připravit na setkání s vaší novou známostí. Hvězdy slibují, že mezi vámi přeletí jasná jiskra! V pracovní oblasti máte jisté potíže a to kvůli vašemu přepracování. Nadřízený se k vám chová protivně a chce po vás daleko větší výkon. Ten mu předvedete již od 11. dubna, protože vaše znamení utvoří báječný trigon s Merkurem. Přesvědčíte šéfa o tom, že nejste žádné padavky a problémy dokážete vyřešit tzv. levou zadní! I přesto všechno však dbejte opatrnosti a šetřete si své zdraví. Prudké změny a výkyvy energie mohou přijít od 19. dubna a je vhodné eliminovat stres. Slunce je v kvadratuře s vaším znamením a díky tomu jste také více unaveni.

Láska
Nezadané Lvíčky může v tomto měsíci potěšit jistá osoba, po které již nějakou chvíli koukají. Věci se totiž konečně dají do pohybu a vás čeká kýžené rande – můžete se tedy těšit na období plné lásky! Venuše je v úžasném sextilu s vaším znamením a vy si užíváte zájmu opačného pohlaví. Dotyčný je totiž vysoce společenský typ člověka a to vám naprosto vyhovuje. S největší pravděpodobností se setkáte až kolem 26. dubna, ale uvidíte, že takové čekání za to rozhodně stojí. Zadaní naopak řeší ve vztazích problémy a neshody. Nelíbí se vám narážky od vašeho protějška a hlavně kolem 17. dubna může dojít k výbuchům emocí. Také můžete cítit nějaké omezení a vy to těžce snášíte. Můžete se však pokusit tento vztah zachránit, snažíte se totiž na svět dívat optimisticky a neztrácíte naději. Bravo Lvíčci, máte k tomu výborný přístup – věřte v dobrý konec!

Práce

Jste přepracovaní a jde to znát i na výsledcích vaší práce. Nadřízený je docela znepokojen a dá se říct, že vás v jednom kuse napomíná a je arogantní. Jeho chování se vás dotýká a dáváte mu to patřičně znát. Pozor Lvi, touto cestou si moc nepolepšíte! Šéf si nenechá od nikoho radit a nechce slyšet žádné odmlouvání, jinak vám to ještě přiostří. Avšak od 11. dubna vám zasáhne do pracovní sféry Merkur, který je v krásném trigonu s vaším znamením. Vaše mentální energie vzroste a splnění povinností vám jde daleko lépe! Necítíte se tak pomalí a do práce vstáváte s větším elánem. Zejména kolem 22. dubna vás může nadřízený dokonce překvapit i s pochvalou. Možná také uzná, že vaše předešlé neshody nikam nevedly a nabídne vám usmíření. Pochopí totiž, že by bylo chybou připravit se o pracovníka, který má výborné kvality a stále má co nabídnout.

Peníze

V investicích jednáte trochu unáhleně a pak se sami sebe ptáte, zda byla různá vaše rozhodnutí nutná. Mars je v negativní opozici s vaším znamením a vy se nebojíte utratit více než je zdrávo. Naštěstí máte kolem sebe i příznivé vlivy planet a dá se říct, že až zas tolik neproděláte. Dávejte si však pozor na dny kolem 16. dubna, během nichž dostanete chuť nakupovat zejména věci, které absolutně nepotřebujete. Následně vás vlastně ani tolik netěší a z výdajů jste spíše pěkně naštvaní. K ničemu se tedy neunáhlujte a nechte to na příznivější dny. Naopak kolem 27. dubna jsou hvězdy velmi přejícné a to nejenom v oblasti investic, ale také například ve štěstí na výhry. Rozhodně vám něco vykouzlí úsměv na tváři, a jak hvězdy signalizují, plně si to zasloužíte!

Rodina

Pokud se chystáte relaxovat a popřípadě se zaměřit na péči o sebe, dopřejte si například kosmetickou kúru. Určitě ji však nepostupujte sami, ale vezměte někoho, kdo vám může dělat společnost. Ve dvou si to totiž lépe užijete a následně si můžete s blízkou osobou popovídat i u sklenky dobrého vína. Hlavně kolem 26. dubna jsou příznivé dny pro přátelská setkání a vylepšování vzhledu. Luna je totiž v zářivé konjunkci s Venuší a vy zřejmě prahnete po nějaké menší úpravě. Duben však naopak nepřeje razantním změnám a zásahům v oblasti vašeho bydlení. Zvláště kolem 16. dubna to může zavánět menšími úrazy zaviněnými velkou nepozorností a zbrklostí. Nikam nespěchejte Lvi a renovaci si raději naplánujte na jinou dobu. Mezitím můžete klidně domyslet pár důležitých detailů a shánět vhodné doplňky, určitě nebudete litovat.

Panna:

Milé Panny, v dubnovém období je favorizována oblast vztahů, přičemž jsou signalizovány tak trochu trable. Řešíte, zda má o vás opačná strana skutečný zájem a jste z ní tak trochu na rozpacích. Venuše je v nepříjemné kvadratuře s vaším znamením a hlavně kolem 27. dubna máte tendence své špatné emoce prožívat intenzivněji. Určitě si nenechte namluvit, že je chyba pouze na vaší straně! V práci se taktéž necítíte úplně nejlépe a nevěříte svým schopnostem. Do 10. dubna je Merkur v nepříznivé opozici s vaším znamením a vy se snadno necháte rozhodit povinnostmi. Kladete na sebe velké nároky a začíná vás to hodně vyčerpávat. Naštěstí se však následně uklidníte a zjistíte, že nejde vůbec o žádnou pohromu. Od 19. dubna se také začnete cítit více optimisticky a máte větší chuť do života, a tak to má být!

Láska

Zdá se vám, že opačné pohlaví s vámi nejedná moc seriózně a spíše si s vámi jen hraje. Váš nový objev je evidentně hodně přelétavý a vás nebaví dělat mu společnost, jen když se mu to zlíbí. Je velká pravděpodobnost, že chce neustále další šance a vás to začíná opravdu hodně obtěžovat. Venuše je v nepřející kvadratuře s vaším znamením a vztahy jsou pro vás momentálně docela náročné a nepříjemné. Zejména kolem 27. dubna se necítíte optimisticky naladěni a hodně analyzujete své pocity, v těchto dnech je však lepší nezaměřovat se tolik na emoce. Větší pocity radosti však můžete zaznamenat zejména kolem 14. dubna a dá se říct, že věci berete s větším nadhledem. Toho se určitě držte, Panny! Není dobré svalovat všechnu vinu na sebe, navíc později zjistíte, že vás dotyčná osoba vlastně už nepřitahuje a ztrácíte s ní jenom čas.

Práce

V pracovní oblasti se cítíte nesví a nejste přesvědčeni o tom, zda všechno zvládnete. Padá na vás únava a dá se říct, že se vám opravdu do ničeho nechce. Vaše znamení je v nepříznivé opozici s Merkurem a mnoho plánů vám nevychází. Máte na sebe velké nároky a nestíháte vše tak, jak potřebujete. Až do 10. dubna máte pocit, že i přes svůj odpor pořád něco musíte dělat. Následně je vaše mentální energie trochu lepší a méně podléháte stresu. I přesto se však vyvarujte zbytečným argumentům před nadřízeným. Ten není momentálně zvědavý na názory pracovníků a potřebuje mít vše do puntíku splněno. Hlavně kolem 26. dubna nemá cenu zkoušet šéfa o něčem přesvědčovat a ptát se ho na prodloužení doby, kterou potřebujete k řešení úkolů. Věřte však, že i přes jeho nepříjemnou náladu se bravurně vyrovnáte se všemi povinnostmi a včas je zvládnete!

Peníze

Hvězdy vás v této oblasti momentálně neobklopují moc pozitivní energií. Fortuna vám není nikterak zvláště nakloněna, spíš máte teď vyšší výdaje. Své investice nyní zvažujete trochu lehkomyslným způsobem a dají se očekávat komplikace. Možná to však berete jako formu rozptýlení a až na samotný konec zjišťujete, že máte opět hluboko do kapsy. Zejména kolem 27. dubna vás napadá utrácet za zbytečnosti a navíc si také připlatíte za věc, která stojí běžně pár korun. V těchto dnech se tedy vyhýbejte honosnějším výdajům. Větší štěstí vás může potkat spíše kolem 15. dubna! Dostanete nápad, jak získat peníze nebo se vám někdo z blízkých vynasnaží pomoci a finančně vás podpoří. Nezapomínejte však, že tento vstřícný krok má posloužit k vašemu dobru, nikoliv pro další nepodstatné investice. Úspory využijte na potřebné věci, Panny!

Rodina

Máte momentálně potíže v komunikaci s partnerem, jeho názory vám nejsou moc jasné a začínáte se v nich ztrácet. Vaše znamení si nyní moc nerozumí s Merkurem a v partnerství se tato vibrace projevuje jako dva ostré protipóly. Až do 10. dubna můžete působit na svého protějška až moc vážně a racionálně. Naladit se na stejnou vlnu je pro vás tedy docela obtížné, protože druhá strana je více snivá. Poté se však mohou věci maličko změnit, možná se mnozí rozhodnete, že se vydáte na společnou dovolenou. Ta vás opět svede dohromady a zvláště kolem 14. dubna je přáno šťastným událostem, takže se těšte na příjemné finále! Je velká pravděpodobnost, že odhodíte staré křivdy a vzájemně si odpustíte. I před svou velkou kritičností přimhouříte oko a uznáte, že kompromis je daleko prospěšnější.

Váhy:

Milé Váhy, duben je příznivý zejména pro oblast lásky a to zejména pro nezadané, kterým dobrotivá Venuše signalizuje velmi radostné události. Fantastické souznění vašeho znamení s Venuší se totiž zvláště kolem 27. dubna postará u mnohých o příjemnou známost. Věřte, že ulovíte opravdu přitažlivého a sympatického protějška! Pracovní oblasti je přáno až do 10. dubna, čekají vás tedy úžasné výsledky a mnohé nápady jsou opravdu geniálně promyšlené. Následně si však dávejte pozor na zprávu, která vás tak trochu znejistí a vy nevíte, zda požadavek zvládnete splnit. Šéf však věří vašim schopnostem a nakonec uvidíte, že i přes překážky si opět vybojujete úspěch! Co se týče rodiny, je zřejmé, že momentálně nedáte bez jistého rodinného příslušníka ani ránu. Mars je v přínosném trigonu s vaším znamením a zejména kolem 16. dubna spolu plánujete mnoho aktivit – nuda vám vskutku nehrozí.

Láska

Seznamujete se s velmi atraktivními typy protějšků, o které je neustále velký zájem. Vy však v tomto období nemáte konkurenci a můžete si opravdu vybírat dle svého gusta! Zvláště kolem 17. dubna jste ve vztazích více průbojní a tak se nestydíte dát najevo své sympatie. V lásce je vám nyní moc přáno a vypadá to na slibný počátek vztahu. Krásný trigon Venuše s vaším znamením se v tomto měsíci výrazně projeví a to zejména kolem 27. dubna. Můžete totiž zažít opravdový boom a z vleklé známosti se vyklube konečně něco víc. Randění se rozhodně nevyhýbáte a z pozvání na procházku jste doslova nadšení. Váš protějšek má tendenci fandit pohybovým aktivitám a tak dá přednost spíše čerstvému vzduchu než například návštěvě kina. Uvidíte, že vás váš nový idol příjemně překvapí a zalíbí se vám jeho přátelská a nekonfliktní povaha. Apropo, o tom už, milé Váhy, sníte velmi dlouho, přiznáváte?

Práce

Svou práci nyní berete jako svůj koníček a věnujete jí čas i ve svém volnu. Snažíte se na sobě neustále pracovat a nadřízený váš neutichající zájem vítá. Vaše výsledky jsou opravdu hned vidět a žádným povinnostem se nevyhýbáte. Energicky se chopíte každého úkolu a jste přesvědčeni, že ho dokážete splnit. Avšak od 11. dubna vás může v oblasti práce potkat nepříjemná záležitost. Merkur je v negativní opozici s vaším znamením a možná přijde výzva, která pro vás není až tak snadná. I když si zpočátku věříte, během plnění určitého úkolu zjistíte, že je to docela oříšek. Zvláště kolem 21. dubna cítíte k dané povinnosti odpor a vyloženě se musíte nutit do plnění činností. Váš šéf na vás však velmi spoléhá a doufá, že se o to postaráte. Ačkoliv už možná nevíte kudy kam, hvězdy slibují, že se nakonec i přes všechny komplikace rozhoupete a úspěšně to dotáhnete do konce.

Peníze

Dobré investice vás tento měsíc neminou a dá se říct, že nakoupíte opravdu skvěle! Nedostatek peněz vám v tomto období nehrozí a můžete si koupit, co si přejete. Zejména kolem 26. dubna se hodí vyrazit do obchodního centra, protože máte štěstí na super kousky. Luna je v báječné konjunkci s Venuší a k nákupu můžete obdržet i nějaký malý dáreček, který vás moc potěší. Od 11. dubna dbejte však opatrnosti, co se týká různých podpisů a závazných smluv a nejednejte unáhleně. Mohou se objevit jisté potíže, které prodlouží dobu schvalování. Také se můžete rozhodnout pro určitou variantu a následně si nejste jistí, zda je vaše volba to pravé. Je však velká pravděpodobnost, že závěr těchto událostí dopadne dobře a vy si přes veškerou nervozitu konečně oddechnete. Nakonec tedy zjistíte, že váš postup není až tak špatný a že jste se předčasně zbytečně strachovali.

Rodina

Své rodině se věnujete maximálně a jistý člen vaší rodiny s vámi rád plánuje různé aktivity. Mars je v blahodárném trigonu s vaším znamením a jste tudíž s ostatními na velmi podobné vlně! Patrně se společně věnujete nějakému sportu nebo spolu trávíte mnoho času, během něhož se snažíte zabavit. Co říkáte například společenským hrám v kruhu rodiny? Určitě se zvláště kolem 16. dubna můžete těšit na pěkně vydařený den. Co se týče zadaných Vah, ty až do 10. dubna nepozorují žádné zvláštní výkyvy v partnerství. Následně však pozor na hádky a na to, že protistrana může mít v argumentech větší přesilu. I když se nechcete pouštět do konfliktů, je možné, že váš protějšek záměrně něco vyprovokuje. V tuto dobu však není vhodné nechat se tzv. vytočit, nadhled je pro vás mnohem větší výhrou!

Štír:

Milí Štíři, v tomto měsíci se cítíte docela motivováni, co se pracovního nasazení týče. Merkur je až do 10. dubna v harmonickém trigonu s vaším znamením a vy se chcete posunout o kus dál. Toužíte po lepší pozici a snažíte se dělat, co jenom můžete. Bohužel určité planetární vlivy následně připravují i dávku stresu a vy se těžce bráníte nátlaku v práci. Mars je v negativní kvadratuře s vaším znamením a dá o sobě vědět i ve vztazích. Hlavně kolem 16. dubna se můžete rozhodnout, že nechcete trávit čas s osobou, která si vás dle vašeho mínění neváží. Zvažujete, zda počkat spíše na někoho vhodnějšího a případně si dát pauzu. Ve financích vás čeká také docela náročné období, které vám však může kolem 14. dubna vykompenzovat Jupiter. Pokud chcete řešit své problémy a nic nenechat náhodě, vsaďte na tyto dny a vezměte věci do svých rukou, hodně štěstí!

Láska
Vztahy mezi vámi a vaší známostí jsou sice napjaté, ale umíte se nad to povznést. Snažíte se na vše dívat z rozumného hlediska a moc si s tím nelámete hlavu. Merkur až do 10. dubna sympatizuje s vaším znamením a tudíž když už dojde ke konfliktu, umíte jednat férově a jdete přímo k věci. Zachováte si čistou hlavu a nic vás hned tak nepřivede do rozpaků. Následně se vám však může zdát, že vaše snahy o urovnání sporů jsou asi zbytečné. Protistrana s vámi odmítá spolupracovat a holt jeden člověk sám nic nezmůže. Zejména kolem 16. dubna vás už nebaví zachraňovat situaci a je možné, že vazby s vaším idolem spíše utnete a zvolíte pauzu. Hvězdy vás v tomto rozhodnutí podporují, protože nemáte momentálně na lásku moc velké štěstí. Nezoufejte však a vyčkejte, Štíři! Po nepříjemných zkušenostech vám planety na oplátku přichystají sladkou odměnu.

Práce

Bojujete o vyšší pozici v práci a stále přemýšlíte, co pro to můžete ještě udělat. Věříte svým schopnostem, nicméně je velká pravděpodobnost, že zacházíte až za hranice svých možností. Vaše nápady jsou chytré a nechybí vám odvaha veřejně je prezentovat, takže můžete mít opravdu úspěch. Avšak od 11. dubna vás může přepadnout netrpělivost, protože věci nejdou dle vašich plánů. Nepříznivá kvadratura Marse s vaším znamením vám dělá společnost po celý měsíc a vám se jeví, že jde všechno z kopce. Nejste tedy v dobrém rozpoložení a strachujete se, že vaše vykonaná práce neponese žádné plody. Zejména kolem 17. dubna máte opravdu vyčerpávající dny a přemýšlíte nad dovolenou. Vaše myšlenka může vašeho nadřízeného rozhodit, spíše očekávejte, že váš návrh zamítne.

Peníze

Momentálně nemáte peněz na rozhazování a sužují vás jisté finanční potíže, které potřebujete vyřešit. Zdá se, že se problémy kupí a vaši otázkou stále zůstává, kde na potřebné investice co nejrychleji vzít. Máte teď sklony důvěřovat nesprávným lidem, proto pozor na pochybné nabídky. Půjčování peněz se vám v tomto období určitě nevyplatí a zejména kolem 16. dubna se těmto krokům vyhýbejte obloukem. Luna je v konjunkci s Marsem a jejich vazba není ve finančních záležitostech zrovna nejšťastnější. I když byste byli zpočátku nadšení, vaše radost by rychle pominula, protože by na povrch vyplynuly vážné nesrovnalosti. Jestliže vás tlačí čas a potřebujete štěstí při rozhodování, vsaďte na dny kolem 14. dubna. Hvězdy touto dobou přejí nápadům, co je třeba udělat pro zlepšení vaší dosavadní situace a patrně na tom začnete hned pracovat.

Rodina

Svůj volný čas využíváte na plánování aktivit a věnujete se koníčkům. Rozvoji a práci na svých zájmech je až do 10. dubna moc přáno, protože se můžete opravdu výrazně zdokonalit. Vaše znamení je v úžasném trigonu s Merkurem, a pokud je váš koníček spíše vědomostní, věřte, že si valnou část věcí zapamatujete. Paměť vám slouží naprosto perfektně, takže se můžete vrhnout i na náročnější studium, u kterého navíc vydržíte. Příznivé období vás však nečeká v organizačních věcech týkajících se domova, kde se setkáváte spíše s nepochopením. Můžete řešit neshody ohledně domácích povinností, které kvůli jiné činnosti nestíháte. Zvláště kolem 17. dubna vás neminou narážky jistého člena rodiny, nemáte však úplně nejlepší náladu a nebojíte se to dotyčnému oplatit stejnou mincí. Jste nyní silným soupeřem a máte tzv. recht, nenechejte se zatlačit do kouta!

Pokračování na další straně…