Střelec:

Milí Střelci, příjemný sextil Marse s vaším znamením vám v tomto měsíci přináší, mimo jiné, různé výlety a mnoho nových kontaktů. Nutno dodat, že četné zmíněné kontakty zavání milostným nádechem! Zvláště kolem 17. dubna si určitě vyrazte na společenskou akci, je signalizováno, že se stanete středem zájmu opačného pohlaví. Ve financích máte naopak docela trable a očekáváte pomoc druhých. Venuše je však ve špatné vazbě s vaším znamením a dá se říct, že nemáte ve své blízkosti žádnou velkou podporu. Zvláště kolem 27. dubna nikoho z blízkých neoslovujte, protože vám to dotyční mohou spíše vyčítat. V práci se připravte na menší komplikace a nesouhlas ze strany nadřízeného. Dá se říct, že až do 10. dubna nadřízený nedůvěřuje vašim schopnostem a úkoly chce přenechat někomu jinému. Poté ho však přesvědčíte o tom, že jste velmi spolehliví a s povinnostmi se dokážete perfektně poprat, bravo!


Láska

Vaše vztahy jsou nyní hodně pestré a stále se něco děje, doma tudíž moc neposedíte. Momentálně se toužíte seznamovat a vyhledávat nové lidi, se kterými si můžete užívat volné chvíle. Mars je v přejícím sextilu s vaším znamením a jste obklopeni správnými lidmi. Cítíte se totiž v jejich přítomnosti naprosto senzačně a podnikáte s nimi různé aktivity. Zejména kolem 17. dubna máte velmi společenskou náladu a chcete se pořádně bavit. Pokud jste zadaní, uvědomujete si hodnoty, které jsou pro vás ve vztahu důležité. Mnozí máte pocit, že váš protějšek podobné priority nesdílí a nebere je moc vážně. Hlavně kolem 26. dubna vás může pohoršit jeho přístup k otázce partnerství a nevíte, co si o tom myslet. Netvořte však dopředu nějaké špatné scénáře a s partnerem si zkuste spíše promluvit. Máte šanci dopracovat se ke kompromisu.

Práce

Zpočátku se velmi snadno nadchnete pro novou myšlenku a zatoužíte jí přednést před nadřízeným. Ten však tak moc nadšen není a spíše vám tento nápad zkritizuje. Dokonce ho může považovat za naivní a nepochopí, co mu tím chcete naznačit. Váš pohled na řešení úkolů není až do 10. dubna moc reálný a evidentně vás to neposune blíž k cíli. Nevěšte ale hlavu, Střelci! Následně totiž přehodnotí své postupy a zaujme úplně jiný postoj. Merkur se přesune do Berana a je v krásném trigonu s vaším znamením. Zejména kolem 21. dubna jste bystří a vaše návrhy potěší nejenom šéfa, ale žasnou i kolegové. Klobouk dolů, získáte konečně ocenění a nadřízený vás podpoří v dalších povinnostech. Od této chvíle vám totiž svěřuje úkoly s velkou radostí a věří, že se s nimi dokážete vypořádat. Vaše sebevědomí stoupá, stejně tak jako skóre u šéfa!

Peníze

Po celý měsíc máte problém šetřit peníze a nemáte jich zrovna moc na rozdávání. Možná také spoléháte na ostatní lidi, kteří vás z případných potíží dostanou. S tím však moc nepočítejte, protože vás tyto osoby mohou spíše zklamat a nechají vás na holičkách. Jistě vás také čekají výdaje, které nejsou úplně nutné, ale přesto svým tužbám podléháte. Venuše je v nepříznivé opozici s vaším znamením a zejména kolem 27. dubna si investice několikrát rozmyslete. V těchto dnech nejsou nákupy příliš šťastné a je vhodné je odložit na později. Potom totiž zřejmě najdete zdroj financí, který máte z minulosti a budete z toho mít opravdovou radost. Tak tedy milí Střelci, neukvapovat se a vyčkat, jak se říká, trpělivost přináší růže!

Rodina

V této době určitě nepodstupujte razantní změny vzhledu a šatníku. Je totiž možné, že vás něco silně nadchne, ale za krátkou dobu zjistíte, že to není prostě ono. Zejména kolem 27. dubna se nepouštějte do žádných větších akcí a určitě si nenechte namluvit nějaké lichotky! Na základě nich se totiž můžete rozhodnout špatně a poté je vám celá proměna k ničemu. Také v rodinném prostředí vám vztahy moc neprospívají a zdá se, že nechcete přijímat názory toho druhého. Merkur je až do 10. dubna v kvadratuře s vaším znamením a nerozumíte si. Nejde vám tedy uzavřít žádná dohoda a z konfliktů jste už značně unaveni. Následně se však naštěstí tyto spory rychle srovnají a všichni zjistíte, že se jednalo o zbytečnosti, kvůli kterým není třeba se hádat. Je také vhodné zaměřit se na venkovní volnočasové aktivity, poněvadž mohou mít nečekaně blahodárný dopad.

Kozoroh:

Milí Kozorozi, v dubnovém období se chcete zaměřit spíše na budování přátelství a hledání lidí, kteří mají podobné názory, jako vy. Jupiter je v příznivém sextilu s Merkurem a až do 10. dubna se vám daří tyto lidi potkávat. Následně máte však problémy se svým sebevědomím a zbytečně se urážíte. Vaši přátelé to však nemyslí vůbec zle, ale vy si to vykládáte zcela jinak. Dokonce i v práci se na vás začínají hrnout jisté problémy a vy se nemůžete shodnout s nadřízeným. Merkur je v nepříjemné kvadratuře s vaším znamením a šéf může považovat vaše nápady spíše za iracionální. Zejména kolem 22. dubna se vám jeho názory nelíbí a rychle se vztekáte, pokud vás za něco zkritizuje. Nesnažte se mu však oponovat, jinak si to za rámeček rozhodně nedáte! Celý měsíc máte docela náročný, ale kolem 25. dubna se přece jen můžete věnovat svým koníčkům. Vězte, že vás nadchnou a dodají dost energie.


Láska
Momentálně moc netoužíte po životní lásce, ale spíše po dobrém přátelství, které vám může něco nabídnout. Velké šance máte až do 10. dubna, jste smělí a zaujmete svým smyslem pro humor. Merkur je v úžasném sextilu s Jupiterem ve vašem znamení a je možné, že s novými lidmi sdílíte podobné zájmy. Vzájemně se podporujete a dokonale rozumíte názorům toho druhého. Poté si však dávejte pozor na zbytečnou vztahovačnost, která může vaše nové vztahy narušit. Z nějakého důvodu se cítíte docela naštvaní a vaše okolí to od vás, zejména kolem 22. dubna, schytává. V těchto dnech není tedy příznivá chvíle pro seznamování, protože můžete druhou stranu něčím urazit. Nemáte dobrou náladu a ostatní ve vás probouzí spíše nedůvěřivost. Chce to tyto dny překlenout s větším nadhledem a žádný strach – zase pak vysvitne slunce!

Práce

Štěstí je k vám teď poněkud štědré a máte za sebou nespočet úspěchů, takže vaše sebevědomí jenom kvete. Vše vám jde jednoduše a jste velmi optimističtí, co se týče plnění i těch náročnějších povinností. Nemáte totiž žádné obavy z toho, že to nezvládnete nebo nestihnete včas splnit. Věříte tomu, že vás potká dobrá šance a dosáhnete svého velkého cíle. Nicméně mnohé z vás čekají nepříznivé změny a to od 11. dubna, takže šlápněte na brzdu! Jupiter ve vašem znamení je v negativní kvadratuře s Merkurem a vy máte tendence se nad úkoly spíše vztekat. Rozhodí vás jakákoliv maličkost a zřejmě už začínáte mít všeho dost. Šéf si nepochybně všimne vašeho přístupu a zejména kolem 21. dubna vám může sdělit, že je značně nespokojený. Neříkejte mu nic, co vede ještě k větším problémům, vrátil by vám to i s úroky!

Peníze

Vítáte různé obchodní příležitosti, protože máte štěstí na velmi výhodné nabídky. V tomto případě můžete totiž na takových obchodech vydělat nebo získat něco ku prospěchu. Nechcete totiž na ničem prodělat a důkladně uvažujete nad různými variantami. Dokážete se zorientovat v tom, co je správné a přesně víte, o co v danou chvíli usilujete. Do 10. dubna se vám vaše postupy mohou vskutku oplatit a povede se vám nejeden trik. Poté se však na vás může nalepit spíše smůla a zvláště kolem 22. dubna nečekejte žádný výrazný úspěch především v oblasti smluv. Vrtošivá konjunkce Merkura s Lunou nepřeje žádnému vážnému rozhodnutí a nepodporuje nové myšlenky. Někdo vás může zkritizovat a vaše nápady považuje spíše za dětinské a nelogické. Určitě se tedy v těchto dnech nezaměřujte na peníze a ani na hledání vhodného řešení.

Rodina

Mnozí chcete absolvovat vzdělávací kurzy a zdokonalit se ve svých zájmech, na které si momentálně uděláte čas. Zvládnete pojmout velké množství nových informací a časově vše stíháte velmi dobře. Merkur je v hezkém sextilu s vaším znamením a pociťujete touhu něčemu se konečně přiučit. Od 11. dubna se však zamyslíte nad tím, zda je to pro vás to pravé. Klesne vám sebedůvěra a vidíte na sobě jen samé nedostatky. Kozorozi, úspěch se skládá i z chyb, ze kterých se můžete poučit! Jestliže tedy uděláte v tomto období něco, co vás odrazuje od pokračování, tak se odrazte ode dna. Zvláště kolem 23. dubna vás může potkat událost, která vám dodá chuť pracovat na svém koníčku dál. V blízkém okolí najdete totiž podporu a dotyčný vás pořádně motivuje. Celkově je v tomto období vhodné zaměřit se na přírodu či například na zahradní aktivity, přičemž je vítána účast členů rodiny.

Vodnář: 

Milí Vodnáři, duben přeje lásce, a pokud jste navíc nezadaní, zřejmě se setkáte se svou tzv. krevní skupinou. Venuše je v příjemném trigonu s Marsem ve vašem znamení a zejména kolem 27. dubna si užijete přítomnost velmi přitažlivého protějšku. V pracovní oblasti vás čeká příznivá atmosféra, přičemž dokážete bavit celý svůj kolektiv. Navíc se snažíte udělat práci na jedničku a chcete se vyšplhat na lepší úroveň. Avšak od 19. dubna se vlivem špatné kvadratury Marse se Sluncem může vaše pověst u nadřízeného zhoršit. Má totiž pocit, že se povyšujete i nad ostatní kolegy a dáváte to opravdu hodně znát. Je zde tedy pravděpodobnost, že své rozhodnutí ohledně pochvaly posune na neurčito. Dávejte si větší pozor na to, co vypustíte z úst a hlavně jakým způsobem. Ani v rodině nevládne moc velké pochopení a jeden druhému vnucujete své názory, prevencí je kouzelné slůvko – TOLERANCE.


Láska

Vaše vztahy s opačným pohlavím jsou v tomto měsíci více než příznivé a patří jim velká pozornost. Mars ve vašem znamení je v úžasném trigonu s Venuší a vy silně potřebujete něčí blízkost. Vyzařuje z vás velký sexappeal a tak se v tomto období nevyhnete mnoha příjemným známostem. Zvláště kolem 27. dubna vás zaujme osoba, která je tak trochu originální a bravurně navazuje nové kontakty. To se vám opravdu moc líbí, takže je velká pravděpodobnost, že neváháte jednat a jdete jí naproti. Máte totiž dostatek sebevědomí a navíc vysokou tendenci, že u vašeho idola uspějete hned na první pokus. Ačkoliv máte obrovské naděje, od 19. dubna si dávejte pozor na nátlak ze své strany. Druhá strana to nemusí vnímat optimisticky a může jí to spíše naštvat. Zatímco vy se snažíte vývoj vztahu urychlit, vaše známost se teprve rozhlíží a oťukává. Nechte věcem volný průběh, Vodnáři.

Práce

V pracovním prostředí panuje přátelská atmosféra a máte před sebou kreativní období. Svým kolegům děláte zábavu a rozhodně se s vámi nenudí, právě naopak. Je s vámi legrace a dokážete všem zvednout náladu. Také jste od 11. dubna velmi šikovní ve zvládání pracovních povinností. Merkur je v báječném sextilu s Marsem a snažíte se mít všechno splněno včas a s naprostou přesností. Cítíte totiž velkou motivaci a chcete dosáhnout něčeho významného. Od 19. dubna si však hlídejte své reakce vůči nadřízenému, který si sice váží vaší snahy, ale nelíbí se mu váš projev. Zdá se mu, že až moc přeceňujete své schopnosti a dáváte to na sobě hodně znát. Vodnáři, v tuto chvíli vám může scházet trocha pokory, což se podepíše i na vašem kariérním postupu. Nic se nemá přehánět, a pokud se nechcete vzdát dobré pozice, určitě se nepovyšujte.

Peníze

Máte naspořené peníze a chcete si koupit něco dražšího pro radost? Ať se jedná například o luxusní parfém nebo o nějaký dekorativní předmět, kolem 16. dubna pravděpodobně natrefíte na věc, která bude tzv. láskou na první pohled a nad její koupí rozhodně nezaváháte. Jistě se vám oplatí i investice do společenských akcí, které si naplánujete. Až do 18. dubna máte šance nakoupit za výhodné ceny a navíc ve větším množství! Následně vás však svou návštěvou překvapí negativní kvadratura Marse se Sluncem v Býku. Na neúměrné vyhazování peněz si tedy musíte v tomto měsíci také dávat pozor. Přemýšlejte nad tím, co chcete koupit a nebuďte příliš hrrr, přestože na vás vyskakují super zajímavé reklamy, co nevidět svou rozvážnost oceníte!

Rodina

Máte naprosto perfektní vztah k dětem a snažíte se jim ukázat různé druhy aktivit. Chcete jim totiž pomoci najít nějaký oblíbený koníček a máte moře moc dobrých nápadů. Zvláště kolem 17. dubna se vám díky přechodu Luny přes Venuši může podařit děti konečně správně nasměrovat. Zjistí totiž, co se jim opravdu líbí a k čemu mají kladný postoj. Co se týče vyhrocenější situace v rodinném kruhu, můžete ji očekávat od 19. dubna. Vadí vám sobecký přístup a nepřizpůsobivost jistého člena rodiny. Dokážete mu dát najevo, co si o něm myslíte a jeho chování vám není lhostejné. Nečekejte však, že vás dotyčný poslechne a vezme si vaše názory k srdci. Momentálně s ním nic nehne a odmítá jakkoliv spolupracovat, takže vaše snahy neocení. Neberte jeho přístup nikterak dramaticky, milí Vodnáři, jde jen o dočasné vrtochy.

Ryby:

Milé Rybky, hvězdy vám to tentokrát moc neusnadňují, spíše lze počítat s jistými drobnými potížemi. Kvadratura Venuše s Neptunem si vás vyzkouší hlavně v lásce, kdy jste mnozí v kontaktu s docela nedůvěryhodným člověkem. Zvláště kolem 20. dubna vám nejde jeho zvláštní jednání do hlavy, nicméně i navzdory tomu mu stále věříte. Pozor Rybky, můžete opravdu nalítnout nesprávné osobě. Taktéž dbejte opatrnosti ve financích a hlídejte si všechny své osobní údaje. Někdo se může pokusit zneužít informace o vás a není pak jednoduché se z těchto problémů dostat. Také v práci vnímáte až do 10. dubna realitu trochu jinak než si představuje váš nadřízený. Neptun je v konjunkci s Merkurem ve vašem znamení a i když je vaše fantazie oslňující, šéf potřebuje spíše reálné nápady. Možná však uzná, že si potřebujete odpočinout a kolem 25. dubna máte největší šanci, že vám odsouhlasí menší dovolenku.


Láska

Pokud vás někdo z okolí varuje před jistým člověkem, zkuste alespoň na chvíli zbystřit! Zřejmě se stýkáte s osobou, která vám neříká pravdu a něco vám tají. Venuše je v nepříznivé kvadratuře s Neptunem a váš přitahují osoby, které nejsou vůbec důvěryhodné. Zejména kolem 26. dubna jste zaslepeni láskou a vypouštíte naprosto důležité detaily, Rybky. Protějšek vám v jistých věcech záměrně lže a využívá vaší dobroty. Zvláště kolem 20. dubna jste zmateni z jednání vašeho idola a padne na vás velká nejistota. Hvězdy momentálně vskutku nepřejí příznivým vztahům a místo lásky prožíváte spíše vleklé zmatky. Váš nový objev má fantastické přesvědčovací schopnosti a navíc je nesmírně charismatický. Kromě vás může mít totiž dalších několik obětí, které mu hodně věří. Mějte oči dokořán!

Práce

Do pracovních povinností se sice dokážete zcela ponořit, ale přiznejte, že se v nich teď trochu ztrácíte. Rovněž vaše nápady nejsou moc reálné a řešení úkolů vnímáte trochu zkresleně. Merkur je až do 10. dubna v konjunkci s Neptunem ve vašem znamení, nechybí vám tedy velká představivost. Vy jste ze svých nápadů možná povzneseni, ale nadřízený se moc nadšeně netváří. Chybí vám totiž reálný pohled na věc a o ten přesně váš šéf usiluje. Zejména kolem 18. dubna mu můžete připadat jako z jiné planety a neví, co si s vámi má počít. V tuto chvíli vás nebere vůbec vážně, ale naopak o vás zase nechce přijít. Dívejte se na práci více s rozumem a fantazii nyní odložte – vůbec se neoplatí v profesích, kde je důležité uvažovat prakticky. Naopak prospěšná je pouze vám, kteří se věnujete uměleckým nebo kreativním činnostem.

Peníze

Váš postoj k penězům je nyní lehkomyslný a nad velkou ztrátou moc neuvažujete. Ta však může opravdu přijít, pokud si pečlivě nepohlídáte své kreditní karty nebo úspory! Zvláště kolem 19. dubna nemusíte těmto věcem věnovat patřičnou pozornost a zrovna vás někdo obalamutí. Bohužel vám může chybět dostatek důkazů a tak v této situaci nic nezmůžete. Jestliže však potřebujete pomocnou ruku ve financích, protože se například již dlouho topíte v dluzích, vsaďte na dny kolem 14. dubna. Luna je v příznivé konjunkci s Jupiterem a je dost možné, že najdete šťastně řešení. Zkuste se o tom pobavit například se svými přáteli, kteří vaše problémy pochopí a podpoří vás. Nemusíte mít tedy obavy, že vás odsoudí, nebo se k vám zachovají neochotně. Jak se říká, líná ústa – hotové neštěstí, nebojte se otevřít!

Rodina

Někoho z vaší rodiny považujete za neupřímného a nechápete, proč se před vámi tolik přetvařuje. Je vám to líto, ale nechcete se kvůli tomu hádat, takže tiše trpíte a to zejména kolem 18. dubna. Nic si z toho nedělejte a vůbec se na dotyčnou osobu nezaměřujte. Není zrovna lehké se v ní vyznat a vy se můžete kvůli ní trápit ještě více. Vyjeďte si spíše někam na relaxační pobyt a to klidně i o samotě! Od 19. dubna je Slunce v nádherném sextilu s Neptunem, takže si dopřejte klid a chvíli jen pro sebe. Můžete se však také vrhnout na nějakou uměleckou tvorbu. Udělejte zkrátka něco, co vás zbaví negativní energie. Nyní je na to vhodná doba a uvidíte, že se spolehlivě odreagujete od všech starostí. Máte nárok na pohodu v duši, věřte, že si ji vážně zasloužíte.

Zdroj:astrohled