Blíženci

Léto vám začíná poněkud chaoticky, spousta snů a plánů, o časté vyzvánění mobilu a SMS není nouze, zasypává vás mnoho podnětů. Těžko však rozeznat, který je pro vás ten nejzajímavější. Jste jako vítr a často zapomínáte, že vám hlava sedí pevně na ramenou, na srdcové záležitosti nějak nezbývá čas, natožpak dotahovat věci lásky do konce. Musíte se maličko uklidnit a zpomalit. Láska je plachá, tak ať ji nevyplašíte. Mnozí z vás, kteří jste se v minulém roce rozešli se svou láskou, zaznamenáte impulzy touhy svých protějšků k návratu, podmínkou však je více se soustředit na signály toho druhého a zbavit se sebestřednosti. Stejná podmínka platí i pro zatím fungující manželské páry, jen tak lze předejít ochlazení vztahu. Na atraktivní protějšek můžete narazit v kině, na koncertě, výstavě spojené s uměním, v galerii nebo třeba kavárně. Připravte se ale především na to, že po nesčetném množství romantických chvil, luxusních večeří a protancovaných nocí vám hodlá váš objev navléknout snubní prsten.

Rak

V oblasti lásky a vztahů nepatříte zrovna mezi ty nejprůbojnější jedince, raději kličkujete, než byste sváděli přímým výpadem, o to větší sílu pak však má vaše schopnost milovat a přilnout svým srdcem i duší ke svému protějšku. Léto roku 2020 je pro vás sice hodně zkouškovým obdobím, ale na konci by mohla být sladká odměna. Raci, kteří nemáte stálého partnera, můžete potkat vysněný protějšek a nemusí z toho být jen milostný románek. Venuše obléká svůj křišťálový šat lásky a její záře je skutečně brilantní. Ani Mars se nenechává zahanbit – vaše srdce a smysly cestují na stejné vlnové délce! Užijte si léto, protože pak přijde podzim a to nebude žádná legrace. Naopak vás čekají krizové měsíce říjen a listopad.

Lev

Pro lásku jste přímo stvořeni, umíte okouzlovat, magnetizovat, vyzařovat nadpřirozenou laskavost a váš protějšek se ve vaší blízkosti hřeje jako ve slunečních paprscích. Kdo jednou pozná milostný brífink Slunce, těžko odolává, a přestože v sobě každý nosí svou dávku přirozeného opia, je toto omámení mnohem silnější. Léto roku 2020 vás předurčuje k nalezení skutečné lásky a solidního milostného vztahu, ze kterého se nakonec vyklube trvalý partnerský vztah. Svádivá Venuše může infikovat vaše srdce horoucí láskou například na nějakém zábavním večírku či třeba na dovolené u moře. Saturn prozrazuje, že letos se můžete zamilovat do protějšku s věkovým rozdílem, každopádně šipky vašich kompasů budou přitahovány týmiž póly. Vlivy těchto štědrých dárců se střídavě prolínají s menšími útlumy po celý rok. Venuše je stále připravena vyhodit ze svého hvězdného šátku nějaký ten klenot, ovšem tady pozor, milí Lvíčci, její nejdražší cetkou je žárlivost!

Panna

Jste ztělesněním přizpůsobivosti, vždy ochotni pomoci druhému v nesnázích a dokážete se pro svého milovaného partnera v určitém směru až obětovat. Ve vašem nitru se skrývá romantika, přesto jste však v intimitě a sexuálních záležitostech spíše přijímací typ, proto pozor, aby se vaše milostné jednání nestalo moc statickým a mechanickým. Toto léto může přinést vlivem pokračujících zátěžových vlivů Neptuna a Saturna problémy zejména v manželských vztazích. Je zvýšená tendence ke konfrontaci s nevěrou, tajemstvími ochlazující vztah, zklamáním a nejistotou. Velká opatrnost je doporučena především na začátku srpna!

Pokračování na další straně