Váhy

Toto léto zvýší vaše kouzlo osobnosti na maximum, přičemž se nejedná pouze o vizuální vjem, ale také o váš vybroušený intelekt. Dáváte vzniknout skutečným myšlenkovým skvostům, ale potřebujete k tomu někoho, před kým můžete nahlas snít. Vaše líbezná vládkyně Venuše není rozhodně frigidní a ví, co je její náplní – ženy Váhy obdarovává kouzlem princezen, muže galantností a šarmem rytířů. Těšte se na nejeden zážitek lásky! Svůj charismatický protějšek můžete potkat ve starobylé vinárničce, na lázeňském pobytu, vzdělávacím kurzu nebo třeba výstavě nějaké cizokrajné kultury. Myšlenka na zvuk svatebních zvonů je touto dobou nebývale intenzivní a Jupiter dává rovněž své šťastné požehnání. Vám ale, kteří už v manželství jste, nepřináší hvězdy bohužel jen samé superlativy, protože je zde zkratovitý Uran. Ten může nečekaně zamíchat kartami v podobě odcizení nebo krátkodobých rozchodů. Snažte se proto vyhýbat zbytečným střetům, hodně tím můžete zachránit.

Štír

Oplýváte magnetismem a vášní a jste skvělí milenci, kteří nasazují v lásce stejně jako ve všech životních situacích umění psychologie. Svým zápalem a šikovností dokážete naprosto odzbrojit milovaný protějšek a vaše svůdné charisma se letos ještě zvyšuje. I když v některých obdobích roku můžete na někoho působit jako nedobytný hrad, brzy zjistí, že za těmito hradbami se skrývá gejzír emocí a vášní. Rozpálený Mars pulzuje takovou vyzývavostí a touhami, které nelze přehlédnout. Hvězdy slibují také velký příliv romantiky a naznačují, že šťastné seznámení je o prázdninách tutovka. Pokud se chystáte k moři nebo k tajemným výletům do starobylých rotund či třeba odhalovat šifry gotických fresek, zvolte přelom června a července. Na tuto dobu má Amorek přichystáno nejvíce šípů! Vy, kteří jste zadaní, využijte těchto měsíců na posílení vašeho partnerského vztahu, co nejvíce si se svým protějškem užívejte společných chvil, vyrazte za zábavou, k vodě, do vinárny a všude tam, kde si můžete odpočinout od každodenních povinností.

Střelec

V srdcových záležitostech jste rození exhibicionisté, nespoutaná přírodní síla plná živých fantazií, která se dokáže rozhořet jako požár, což je v lásce velkou devízou. Cožpak by jí mohl slušet liknavý plamínek? Hřejivá Venuše roztancovává vaše láskyplné buňky a signalizuje zvýšené tendence k seznámení se s velmi hypnotickým protějškem. Vy, kteří jste zadaní, můžete především v červenci prožívat trochu kritičtější období, protože budete najednou klást větší důraz na odlišnosti vaší druhé polovičky, skrze které vám nepůjde vztah sladit podle vašich představ. Opět jsou viditelná Uranova lákadla v podobě milenců či milenek, takže může vzrůstat nejistota v rodině a domácí půda se stává spíše tenkým ledem. I zde však Uran může přinést extrémní obrat k lepšímu, například překvapením v podobě přírůstku do rodiny, což se samozřejmě projeví v celkové atmosféře.

Kozoroh

I když parketa lásky nehraje v roce 2020 ve vašem životě prim, neznamená to, že Venuše pověsí svou svádivou tuniku na nebeskou bránu a nepřivodí vám letos v létě žádné milostné záření. Jste od přírody opatrní a proslulí svou sofistikovaností, jakmile však přijmete pozvánku na festival rozkoše, váš fyzický zážitek dokáže být fascinující. Největší možnosti projevit své láskyplné vlohy máte na začátku srpna. Sálá z vás přitažlivost, přičemž zároveň ukazujete, že nejste loutka na hraní a neprodáváte sami sebe pod cenou. Pokud v létě plánujete dovolenou v zahraničí nebo přemýšlíte o nějaké delší pracovní cestě, v žádném případě to neodkládejte, protože právě zde se skrývá největší pravděpodobnost pro šťastné seznámení. Milí Kozorozi, pak stačí nasadit svou zdvořilost s frivolním smyslem pro humor a nelze minout objekt vašich snů! Astrální vládci prozrazují, že se jedná o velmi kultivovanou bytost, která vám dává najevo velmi nezištně své city, a jste pro ni tím, koho hodně dlouho hledala. Naopak méně plodným obdobím pro vzájemné sympatie a záležitosti lásky se jeví začátek září, u manželských párů je tento měsíc tendence k nesouladu.

Vodnář

Letošní léto pro vás bude po stránce lásky a milostných záležitostí velmi uspokojivé. S příchodem července se ve vás zintenzivňuje touha po romantice a neobyčejných momentech erotického souznění, představy dle vzoru hollywoodského filmu mají přednost před realitou všedního dne, ta vás tak trochu děsí. O kontakty a seznámení s druhým pohlavím nemáte nouzi, necháváte však věcem volný průběh, přičemž vás přitahuje hravá dětinskost, určitá pošetilost, hlavně když se můžete pohybovat mimo vyježděné koleje. Na přelomu června a července vaše energičnost rozkmitává zájem druhých na plné obrátky, takže se připravte na to, že i když se neradi vážete, může vás hodně zajímavý protějšek omotat pavučinou lásky. Samozřejmě jako praví Uranovi chráněnci přesto uplatňujete politiku otevřených dveří, žádné embargo na svobodu nedopustíte. Příjemná setkání číhají na vás při cestách, na přednáškách nebo třeba i v knihovně. Vábivá Venuše dokáže být skutečně rafinovaná. Co se týče pohodové atmosféry, je dopřána taktéž manželským vztahům, takže žádné excesy ve vzduchu nevisí.

Ryby V lásce a milostných kontaktech se opět vyznačujete svou zvýšenou citlivostí a schopností vcítit se do svého protějšku. Ve vztazích nekladete na vrchol svých zájmů sexuální stránku, ale spíše opravdový souzvuk duší, podbarvený téměř tantrickým prožitkem. Na začátku léta vám energický Mars zvyšuje milostný pulz a předznamenává možnost seznámení, přičemž jste v této době schopni zamilovat se hned na první pohled nebo po prvním polibku. Nejvíce frekventovaná místa k seznámení jsou vernisáže obrazů, hudební vystoupení, umělecké galerie, ale také místa, která jsou spojena nějakým způsobem s vodou. Pro manželské páry je situace v tomto roce trochu komplikovanější, přičemž nejkřehčím obdobím je signalizován měsíc srpen. Váš partner nebo partnerka projevuje v dané době čím dál víc nespokojenosti, může zvýšeně kritizovat a vyžadovat po vás více disciplíny. Opozice Jupitera se nad vámi vznáší jako mračno a věstí problémy. Je vhodné neutíkat od reality, nýbrž se snažit věci řešit, jinak by se mohlo stát, že Jupiter s nesmlouvavým Saturnem rozdmýchají u mnohých rozvodové řízení a z vašeho vztahu zůstanou jen mýdlové bublinky rozpadávající se v nic.

Zdroj:lifee