Někteří lidé nesnesou samotu. Pro Vodnáře to ale není žádný problém. Milují, když můžou být alespoň na chvíli o samotě. Často jsou myšlenkami někde úplně jinde a o tom, co mají hluboko ve svém nitru většinou s nikým nemluví.

Pozitivní vlastností Vodnářů je to, že jsou nestranní. Jsou to skvělí kamarádi, partneři, vždy podporují své příbuzné, jedno je ale jisté – nelze s nimi manipulovat. I za cenu toho, že svým přístupem své blízké zraní. Nebudou se zastávat někoho, koho argumenty jsou podle jejich názoru iracionální. Vidí věci takové, jaké jsou a bez zbytečných emocí. Proto dovedou skvěle posoudit každou situaci. Tuto vlastnost na nich ocení každý.

Vodnář udělá všechno proto, aby utěšil své nejbližší. Nikdy se neuchýlí k milosrdné lži a nebude říkat, že je něco černé, když je to podle jeho názoru bílé.

I navzdory samotářství, není žádné jiné znamení natolik energické ve společnosti lidí! Může to být způsobeno i tím, že Vodnáři milují být ve vedoucím postavení a rádi své vůdcovské schopnosti i předvádějí 🙂

Pokračování na další straně…