Pokud jste si vybrali slunce číslo 4

Jste člověk, který šíří radost a pozitivní energii všude, kde se objevíte . Milujete zábavu a umíte se radovat z maličkostí, které znamenají život. Překážky, které se vám stávají v pracovních, přátelských a milostných vztazích, jsou pro vás jen příležitostí naučit se něco nového a posunout své vlastní hranice.

Neutíkejte před konstruktivní kritikou a nevěřte, že na světě existují zlomyslní lidé . Ostatní vás vnímají jako důvěryhodného člověka a čistou duši s dětským pohledem na svět. Vaše představivost je zvláště rozvinutá a intuice často převezme kormidlo vašeho života.

Pokud jste zvolili slunce číslo 5

Jste chytří, zvědaví a odvážní, pokud jde o získávání nových znalostí a vydávání se za dobrodružstvím. Jste čestní a transparentní, otevření a máte vůdčí schopnosti.

Lidé kolem vás spoléhají na vaše úsudky a rádi vás sledují v podnicích, které se na první pohled zdají bláznivé, ale vědí, že i když projekt, do kterého jste se společně pustili, selže, nebudou se cítit jako poražení. Zprávy, které vám posílá intuice, vnímáte jako zábavu.

Pokud jste si vybrali slunce číslo 6

Vyznačujete se velkou trpělivostí a nenecháte se snadno urazit. Váš práh tolerance se rovná sibiřskému mínusu. Kromě toho jste velmi zralí, bez ohledu na to, kolik je vám let, rádi si před jakýmkoliv krokem dobře rozmyslíte a snadno lidem odpouštíte.

Přestože je pro vás láska důležitá, upřednostňujete rozum. Ignorujete svou intuici, protože věříte, že chovat se jinak by bylo frivolní.