10. místo – Lev

Lvice rády loví a pak si se svými partnery také rády hrají, jenže jejich velkou chybou je to, že pro ně nikdo není dost dobrý. Ať pro ni uděláte první a poslední, vždycky to bude málo a bude chtít víc. Na výběr svých partnerů je také dost opatrná a jen tak někoho si k sobě nepustí, ale pokud ano, dokáže se bezhlavě zamilovat.

9. místo – Střelec

Tyto ženy jsou doslova malí ďáblíci na Zemi. Když se pustíte do vztahu se Střelkyní, měli byste vědět, že od této chvíle bude všechno jen podle ní a pokud tomu tak nebude, nechtějte ani vědět, co přijde. Slovo kompromis pro tyto ženy nemá místo, což je důvod, proč jim vztahy příliš nevychází.

8. místo – Blíženci

Ženy narozené ve znamení Blíženců mají jednu velmi specifickou vlastnost a to takovou, že dokážou během pár minut prokouknout každého, takže před nimi jen máloco utajíte. Ze všeho nejvíce nesnáší lži a přetvářku. Pokud však sdílíte stejné hodnoty, bude vám vztah klapat.

7. místo – Beran

Žena Beran oplývá vysokým sebevědomím a beraní tvrdohlavostí. Jakákoliv kritika ji dokáže pěkně vytočit. Oproti jiným znamením se však nesnaží svého partnera převychovat, což je něco, co opačné pohlaví zcela jistě ocení

Pokračování na další straně…