6. místo – Váhy

Váhy se na první pohled zdají být dokonalými partnerkami – milují svou rodinu, umí skvěle vařit a starost o domácnost zvládají levou zadní. Zlom však přichází ve chvíli, kdy ji něčím naštvete a může se opravdu jednat o drobnost. Jsou totiž dost výbušné, ale když však tyto výbuchy vzteku ustojíte, po chvíli se zklidní a opět je tou dokonalou ženou, jak ji znáte.

5. místo – Panna

Panny umějí svým kamarádkám, příbuzným i svému partnerovi naslouchat a ostatní u ní vždy najdou porozumění. Jsou také skvělými rádkyněmi a nikdy nikoho nesoudí. Avšak umějí být na druhou stranu pěkně tvrdohlavé a vždy si stojí za svou pravdou, i když se zrovna pletou.

4. místo – Býk

Ženy narozené ve znamení Býka jsou opravdové bojovnice, které umějí jít i přes mrtvoly, jen aby dosáhly toho, co opravdu chtějí. Jsou na sebe někdy až příliš tvrdé, což je však do jisté míry i jejich kouzlo. Chtějí být úspěšné a to se jim také daří, stejného úspěchu se však snaží docílit i u svého partnera a mnohdy kvůli kariéře zapomínají na svůj osobní a partnerský život.

3. místo – Kozoroh

V svém životě chtějí tyto ženy být především šťastné a chtějí mít pro sebe jen to nejlepší. Někomu by se mohlo zdát, že jsou ve vztazích přelétavé, ony však jen hledají někoho, při kom nebudou muset ze svých požadavků slevit. Když někoho takového najdou, stane se pro ně středobodem vesmíru a i pro něj chtějí jen to nejlepší.

2. místo – Vodnář

Ženy ve znamení Vodnáře jsou něžné a naprosto ženské. Většinou mají vztah téměř bez hádek v naprosté harmonii. Umí se o sebe i svého muže postarat, jsou milující, chápavé a upřímné partnerky, které ví, že kompromisy do vztahu jednoznačně patří a nedělají si hlavu kvůli nevynesenému smetí.

1. místo – Rak

První místo v našem žebříčku patří jednoznačně Rakům. Ženy v tomto znamení jsou inteligentní, skvělé hospodyňky i partnerky. Nerady vyhledávají konflikty a moc dobře ví, kdy je lepší mlčet a kdy říct svůj názor. Nejprve o svých činech dopředu přemýšlí, než že by bezhlavě jednaly, což se odráží i na jejich vztahu. Nechtějí svého partnera měnit, spíše se mu v určitém směru podřizují a to je něco, co společné soužití jen ulehčuje.

Zdroj:https://www.jenzeny.cz/