Kozoroh

Když se žena ve znamení Kozoroha zamiluje, není to jen úlet, ale láska na celý život. Jakmile se žena Kozoroh jednou zamiluje, je těžké ji opustit, ať dělá, co dělá. Milují ho takového, jaký je, a nedokážou se smířit s tím, že zdaleka není princ s růžovými brýlemi. Někteří muži této vlastnosti žen Kozorohů využívají a přitahují je k sobě.

Lev

Ženy ve znamení Lva bývají v podstatě velmi dobré a oddané matky. To je bohužel vlastnost, kterou někteří muži přehlížejí nebo podceňují. Žena ve Lvu proto může být ve vztahu nebo v manželství, ale může být ponechána, aby se sama starala o rodinu a domácnost. Ženy ve Lvu však potřebují někoho, kdo ví, co od života chce, kdo jim bude oporou a životním partnerem, nikoli přítěží.

Váhy

Váhy jsou od pradávna velmi citlivým znamením. Prožívají naplno všechny dobré i špatné emoce a neskrývají své pocity před okolním světem. Někteří muži to však považují za slabost a snaží se této vlastnosti využít. Z tohoto důvodu se váhavosti často staví do cesty falešní a vypočítaví muži s malými nebo žádnými dobrými úmysly.