Následující článek popisuje nejčastější nemoci znamení zvěrokruhu. Z horoskopu zjistíte, které z vašich orgánů jsou nejcitlivější a čemu je třeba věnovat náležitou pozornost, pokud se chcete vyhnout nemocem a zůstat zdraví.

Beran

Máte silnou tendenci mít migrény a bolesti hlavy. Dávejte pozor na zánětlivá onemocnění a neignorujte vyrážky a kožní problémy, protože mohou mít vážné následky. Je těžké odvodit nahromaděné napětí, díky kterému jste náchylní k depresím.

Býk

Věnujte zvýšenou pozornost respiračním onemocněním, která se u vás často vyskytují. Bronchitida, zápal plic, bolest v krku, ale i alergie mohou způsobit vážnější onemocnění než vy.

Blíženci

Velmi rychle se stanete náchylnými k virovým infekcím, proto věnujte zvláštní pozornost správnému posílení imunitního systému. Nemoci kloubů, podvrtnutí a případně zlomeniny kostí vás budou provázet po celý život, věnujte pozornost pravidelnému cvičení, čištění krve a buďte opatrní.

Rak

Váš gastrointestinální systém je velmi citlivý, většina vašich problémů v každodenním životě je s tím. Pokuste se přepočítat jídlo několikrát denně. Máte sklon k žaludečním vředům, věnujte pozornost pravidelným vyšetřením.

Pokračování na další straně