4 — lidé harmonie, rovnováhy a pořádku. Čtyřky jsou ty nejvyváženější a nejmírumilovnější bytosti. To nejhlavnější v životě je pro ně harmonie s jinými lidmi a prostředím, kde žijí. Když čtyřka najde svou druhou polovici a jejich vztah je dobrý, má pro ni všechno ostatní druhořadý význam.

5 — lidé hojnosti, různorodosti a maximalismu. Pro tyto lidi platí pravidlo: vše, nebo nic. Hlavním smyslem života pětky je vyzkoušet všechno, co se jen dá. Od malého po velké, od nízkého po vysoké, od temnoty po světlo.Snaží se prožít život naplno, každý den, každý okamžik, co nejvíc, co nejpestřeji a dosyta.

6 — lidé výměn a kontaktů. Hlavní v životě pro ně je výměna životní energie s jinými lidmi, s okolním prostředím, prostřednictvím věcí, akcí, skutků, nápadů, styků a citů.

7 — lidé dokonalosti. Sedmička usiluje o vlastní dokonalost a ideálnost. Nedokáže žít bez cíle a smyslu, proto se vždy o něco snaží, chce něčemu porozumět, něčeho dosáhnout. Nikdy se nespokojí s daným stavem věcí, ustavičně se snaží být lepší a lepší. Lidé, pro něž je životní smysl něco jako vzduch – jakmile ho najdou, jdou za ním hlava nehlava. Jestliže smysl zmizí, zmizí i sedmička.

Pokračování na další straně…