Býk (21. 4. – 21. 5.)
Vzhledem k silně obsazenému znamení Kozoroha, což je ve vašem případě sektor vyššího vzdělání a dlouhých cest, se dá předpokládat, že vás čekají lásky buď na cestách, při rozšiřování vzdělání, nebo přímo v cizině. Ani tehdy, kdy se vám klepou kolena, však nesmíte ztratit hlavu! Přemýšlejte, zda vás k tomuto člověku táhne skutečný cit, nebo ho berete jen jako šanci na ukončení svého dosavadního neuspokojivého života. Jde o důležitou otázku, na kterou byste si měly odpovídat upřímně a otevřeně. Ostatním lhát můžete, ale samy sobě byste měly říkat pravdu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rok který přeje zejména dlouhodobým vztahům. Konečně se máte šanci přesvědčit, že ani hodně dlouhé partnerství nemusí být nudné a tíživé. Snažte se v sobě i v partnerovi znovu oživit to, co vás kdysi spojilo, uvidíte, že váš vztah zase rozkvete. Ve druhé polovině roku si dejte pozor na lidi, které samy vnímáte jako kamarády. Je docela možné, že přijdou s tím, že by chtěli ve vašem životě hrát důležitější roli. Klidně a bez obav je odmítněte. Máte životní zkušenosti a víte, že dobří kamarádi jsou daleko vzácnější než milenci. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Mezi koncem března a začátkem července vás v lásce čeká něco, co prověří vaši nezávislost a schopnost samostatného rozhodování. Do vašeho partnerského sektoru se totiž v této době dostává Saturn, který vám do života pošle typy lidí, s nimiž dosud nemáte zkušenost. Pokud se stane a vy se zamilujete do člověka, který je z jiné generace (a je jedno, zda je o generaci starší, nebo mladší), musíte si v první řadě uvědomit, že je to jenom a pouze vaše věc. Pokud jste zletilé a svéprávné, nemá vám to toho nikdo právo mluvit. Uvědomte si, že věk je jen číslo v matrice a užívejte si krásné lásky. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)
Váš miláček má nápady, které podle vašeho názoru posouvají váš vztah někam do středověku. Má pocit, že on je na světě od toho, aby rodinu reprezentoval navenek, zatímco vy máte sedět doma a hlídat rodinný krb. Zásadně sice proti takovému uspořádání nic nemáte (dokonce by se dalo říct, že jste tak žít vždycky chtěly), ale to, že vám ho někdo vnutí jako řešení, do kterého nemáte co mluvit, váš štve. Váš partner si kromě toho vůbec neuvědomuje, jak moc svým jednáním riskuje. Když se ve druhé polovině roku dostane Mars do Berana, začnete za svá práva bojovat. A může vzít jed na to, že to jen symbolický boj nebude!

Pokračování na další straně…