Lev (23. 7. – 22. 8.)

Mezi koncem března a začátkem července vás v lásce čeká něco, co prověří vaši nezávislost a schopnost samostatného rozhodování. Do vašeho partnerského sektoru se totiž v této době dostává Saturn, který vám do života pošle typy lidí, s nimiž dosud nemáte zkušenost. Pokud se stane a vy se zamilujete do člověka, který je z jiné generace (a je jedno, zda je o generaci starší, nebo mladší), musíte si v první řadě uvědomit, že je to jenom a pouze vaše věc. Pokud jste zletilé a svéprávné, nemá vám to toho nikdo právo mluvit. Uvědomte si, že věk je jen číslo v matrice a užívejte si krásné lásky. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)
O tom, že jste opravdu atraktivní, nepochybujte ani chvíli. Vždyť vám to dávají najevo jak známí, tak i lidé, které vidíte úplně poprvé v životě. Mezi půlkou března a začátkem července navíc Saturn opustí váš sektor lásky, což znamená, že ztratíte zbytečné zábrany a navazování nových vztahů se přestanete bát. Pokud žijete v trvalém vztahu, máte se na co těšit. Váš miláček vás srovná s partnerkami svých kamarádů a konečně zjistí, co ve vás má. Nevytýkejte mu, že na to měl přijít už dávno. V jeho případě opravdu platí, že je lepší pozdě než nikdy.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Konečně si uvědomte, co je pro vás opravdu důležité a co zase tak vážně brát nemusíte. Když usoudíte, že vás práce na kariéře přestala bavit a místo toho chcete vytvářet rodinu, měly byste se do toho pustit mezi koncem března a začátkem července. Musíte si však hodně dobře vybrat člověka, s kterým se rozhodnete rodinu založit. Pokud jde o muže, který má pocit, že plynule převezmete pečovatelskou roli, kterou dosud plnila jeho matička, měly byste si to dobře rozmyslet. V partnerovi tohoto druhu byste neměli rovnocenného životního souputníka, ale další (a většinou hodně protivné) dítě. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte za sebou zklamání, která vás donutila nahlas a skoro místopřísežně prohlásit, že láska je největší lež, kterou si lidstvo vymyslelo? Pokud jste to udělaly, máte se opět šanci přesvědčit, že odříkaného chleba je největší krajíc. Konečně se vám podaří narazit na člověka, který vás bude dobývat tak dlouho, až samy pochopíte, že to myslí opravdu upřímně. Potom je však potřeba, abyste komunikaci neomezily na své obvyklé mlčení, ale uvědomily si, že vztah, ve kterém se nemluví, je určený k zániku spíše dříve než později. Pokud to pochopíte a důrazně se tím budete řídit, máte šanci vybudovat lásku, která bude nejen vášnivá, ale i trvalá. 

Pokračování na další straně…